Bellewaerde korting

Bellewaerde korting 1.jpg
Bellewaerde korting

Bellewaerde 25% korting Tripper 

Bij Tripper krijg je 25%  korting op tickets voor Bellewaerde Aquapark

Bellewaerde korting

Bellewaerde korting via VakantieVeilingen

Meebieden op tickets voor Bellewaerde was nog nooit zo makkelijk!

Bellewaerde korting

Bellewaerde korting via Actievandedag

Je kunt bij Actievandedag met korting tickets voor Bellewaerde kopen.

Bellewaerde korting

Willen jullie binnenkort een bezoek brengen aan pretpark Bellewaerde, en heb je een korting nodig? Dan zit je hier goed! Wij zoeken voor jou de allerbeste kortingen op! Je kunt al gauw een korting pakken van 30% op tickets voor een dagje pretpark. Je zou wel gek zijn als je deze kortingen niet even zou doorlezen! Weet jij een goede korting die er nog niet bij staat? Laat het ons weten!

Bellewaerde korting via korting sites

Wij werken samen met een aantal websites welke elke dag onwijs veel kortingen online hebben staan voor een dagje weg. Zo staat er ook regelmatig een korting voor Bellewaerde tussen! De websites die wij bedoelen zijn Groupon. Actievandedag, Social Deal enz.

Bellewaerde korting via de ANWB

Helaas kun je op dit moment geen korting krijgen voor een dagje Bellewaerde als lid van de ANWB.

Gratis naar Bellewaerde

We zien dat er heel af en toe een gratis ticket te krijgen is als je bepaalde magazines koopt. Ook hoeven kleine kinderen geen entreekaart te kopen bij Bellewaerde, dit gaat per lengte. Kinderen vanaf 100CM betalen voor een ticket.

Bellewaerde korting door mee te gaan bieden

Bij VakantieVeilingen kun je regelmatig mee bieden op entreekaarten van Bellewaerde. Je korting kan op deze manier aardig hoog oplopen, soms pakken mensen maar liefst 70% korting per ticket! Je moet wel even onthouden dat er bovenop je bod nog administratiekosten komen van rond de € 5,-

 

Bellewaerde korting 2.jpg

Halloween Fright Nights bij Walibi

De bekende Halloween Fright Nights zijn super spannend! Je loopt dan door het pretpark heen in het donker, en overal waar je kijkt zijn er dingen die eng zijn! Walibi is tijdens dit event helemaal versierd in Halloween sferen, en door het park lopen allemaal enge personages die jou bang willen maken. Let op, dit is soms echt heel eng! Bekijk het filmpje hieronder maar eens, deze is van het jaar 2021. Als jij van deze spanning houdt, dan is het ook leuk om te gaan eten bij de DINNER EXPERIENCE. Ben jij niet bang voor kettingzagen, enge figuren en het donker? Dan moet je hier geweest zijn!

Bellewaerde

Pretpark Bellewaerde ligt in Belgie, in Ieper. Bij dit echte familie pretpark vermaakt iedereen zich! Dit park is geschikt voor jong en oud. Bellewaerde ligt in een mooi natuurgebied, en je kunt er van alles doen. Je kunt er in de attracties stappen, de dieren aaien en lekker wat eten en drinken. Ook zijn er regelamtig demonstraties welke je kunt bezoeken. Er zijn verschillende achtbanen, de bekende boomstammen met water zijn er ook, je kunt je naar benden laten vallen en een rondje  maken in de carrousel. Er zijn maar liefst 30 attracties!

Familiecoaster Wakala bij Bellewaerde

Er is een nieuwe achtbaan bij Bellewaerde, welke geschikt is voor de gehele familie. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water! Deze achtbaan is tof! 

Bellewaerde Wakala.jpg

Bellewaerde adres

Meenseweg 497

8902 Ieper (B)

Phone

Email