Naar een pretpark in de kerstvakantie

De kerstvakantie komt er weer bijna aan! Ben je op zoek naar een unieke manier om kerst dit jaar te vieren? Bezoek dan eens een pretpark. In deze tijd van het jaar bieden veel themaparken gereduceerde prijzen en kortingen!

Lees meer »

Efteling korting van € 10,-

Een Efteling korting is altijd een beetje moeilijk om te vinden, maar nu hebben we een goede korting gevonden voor jou! Je krijgt nu namelijk een korting van tien euro per persoon via het Kruidvat. We hebben natuurlijk elk jaar de AH korting voor de Efteling, maar deze korting is nog beter want je hoeft er geen boodschappen voor te doen. Je kunt ook direct een parkeerkaart kopen, dat is nog eens handig! We vertellen je graag hoe deze Efteling korting werkt. 

Lees meer »

Pretpark korting pakken via Ticketveiling.nl

Pak nu via Ticketveiling.nl een leuke korting op jouw pretpark tickets! Je kunt kortingen pakken die op kunnen lopen tot wel 70% per ticket, het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze ticketaanbieder. Het is betrouwbaar, handig en je hebt de tickets na betaling snel in je mailbox. Je zou dus vandaag nog naar een pretpark kunnen gaan, met korting!

Lees meer »

Pretpark kortingen via Social Deal

Als jij op zoek bent naar een leuke korting op een dagje pretpark, dan is de kans groot dat je een korting zult vinden bij Social Deal. Hier staan namelijk elke dag onwijs veel kortingen op voor dagje weg. Dierentuinen, pretparken, musea en nog veel meer! Je moet dus zeker even een kijkje nemen als je binnenkort een dagje weg wilt gaan.

Lees meer »

Pretpark korting via de Jumbo

Bij de jumbo hebben ze al jaren een te gekke actie als het gaat om dagjes weg! Je kunt dan bij je boodschappen sparen voor kortingen. Deze kortingen kunnen best hoog oplopen, omdat je kortingen kunt stapelen. We gaan je hieronder uitleggen hoe deze kortingen werken.

Lees meer »