Pretpark korting pakken via Ticketveiling.nl

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:10

Pak nu via Ticketveiling.nl een leuke korting op jouw pretpark tickets! Je kunt kortingen pakken die op kunnen lopen tot wel 70% per ticket, het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze ticketaanbieder. Het is betrouwbaar, handig en je hebt de tickets na betaling snel in je mailbox. Je zou dus vandaag nog naar een pretpark kunnen gaan, met korting!

Welke pretparken zijn er allemaal te vinden?

Dat is een goede vraag, het aanbod is namelijk erg wisselend. Je doet er dan ook slim aan om gewoon voor de zekerheid even te kijken op de aanbiedingenpagina die we per pretpark hebben gemaakt. Hier zie je alle actuele kortingen staan, en dus ook als er een veiling actief is. We zien vaak dat de parken van Plopsa in de veiling zijn, en ook zien we Movie Park vaak voorbij komen.

Oké, ik wil gaan bieden

Tof, meebieden is heel makkelijk en helemaal gratis. Je moet als eerste hier even een account aanmaken. Als je dit het gedaan, ga je naar de pretpark veiling waarbij je zou willen meebieden. Je kunt dan je bod plaatsen, en dan is het afwachten of jij het winnende bod hebt. Je zou net voordat de veiling afloopt een bod kunnen plaatsen, dan is de kans groot dat je wint! Als jij het winnende bod hebt, moet je deze betalen. Let op, er komen eigenlijk altijd administratiekosten bij jouw winnende bod, Deze liggen rond de € 5,-

 

Als jij de betaling hebt gedaan, kun je direct gebruik maken van je tickets tenzij anders staat vermeld bij de veiling. Vaak moet je nu wel even reserveren voordat je gaat!

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.