Pretpark kortingen via Social Deal

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:10

Als jij op zoek bent naar een leuke korting op een dagje pretpark, dan is de kans groot dat je een korting zult vinden bij Social Deal. Hier staan namelijk elke dag onwijs veel kortingen op voor dagje weg. Dierentuinen, pretparken, musea en nog veel meer! Je moet dus zeker even een kijkje nemen als je binnenkort een dagje weg wilt gaan.

Social Deal, website met kortingen

Bij Social Deal vind je dus alleen maar mooie kortingen die jouw dagje weg dus voordeliger kan maken. Maar hoe werkt het nou? We gaan het je vertellen. Je kunt ervoor kiezen om via onze website door te klikken naar de actuele korting. Deze korting vind je dan op de aanbiedingenpagina die we per pretpark hebben aangemaakt. Dan heb je direct de juiste pagina te pakken. Ook kun je via de zoekbalk bij Social Deal zoeken naar pretparken. Je moet dan gewoon de naam van het desbetreffende pretpark invullen, bijvoorbeeld Walibi. Dan zie je daaronder alle kortingen staan die er op dat moment voor dat pretpark bij Social Deal zijn. Op het moment van schrijven hoef je hier geen administratiekosten te betalen. Dit is bij veel websites wel zo, dus dat is zeker een voordeel!

 

Welke pretpark kortingen zijn er op dit moment?

Op het moment van schrijven zijn er een aantal goede kortingen te krijgen, maar let wel op: dit kan per dag verschillend zijn!

  • Entree Kinderstad Heerlen 34% korting

  • Wunderland Kalkar 23% korting

  • Space Expo 40% korting

  • Movie Park Germany 26% korting

  • Bobbejaanland 37% korting

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.