Korting pretpark via Air Miles

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:10

Heb jij de afgelopen tijd aardig wat Air Miles gespaard? Dan moet je even verder lezen! Je kunt namelijk een leuke korting pakken op tickets van bepaalde pretparken met je Air Miles. We gaan je hieronder vertellen hoe je dit kunt doen.

Hoe wissel je Air Miles in tegen korting?

Als we kijken naar de afgelopen jaren, dan zien we dat er heel veel pretparken waren die met Air Miles een samenwerking hadden. Helaas is dat aantal pretparken drastisch afgenomen, en kun je dit jaar alleen op tickets en overnachtingen bij de Efteling korting krijgen. We zien ook dat je voor de dierentuinen Wildlands, DierenPark Amersfoort en Beekse Bergen een korting kunt krijgen met je Air Miles.

Wat je moet doen, is naar de website van Air Miles gaan. Hier zie je alle pretparken staan waar je een korting voor kunt pakken. Je klikt op het uitje waar jij heen wilt gaan, en geeft dan aan hoeveel tickets je wilt bestellen. Je ziet dan heel makkelijk staan hoeveel Air Miles je dit gaat kosten, en wat je moet bijbetalen. Dan moet je inloggen bij je account, en dan kun je de tickets zo bestellen en krijg je ze in de mail binnen. Makkelijker dan dit kan het niet! Helaas is het wel zo dat je dus genoeg Air Miles gespaard moet hebben de afgelopen tijd.

Air Miles inwisselen tegen Efteling korting

Ben jij van plan je Air Miles in te wisselen tegen een leuke korting voor de Efteling? Dan kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Efteling ticket 3000 Air Miles + € 16,-

  • Efteling ticket 2000 Air Miles + € 26,-

  • Efteling ticket 1000 Air Miles + € 36,-

  • Efteling Bosrijk+ Efteling hotel 5000 Air Miles is € 50,- korting

Andere Efteling kortingen

Heb jij niet veel Air Miles gespaard? En wil jij toch graag een Efteling korting? Dan kun je even een kijkje nemen bij de aanbiedingenpagina die we speciaal hebben gemaakt voor jou! Hier zie je alle Efteling kortingen van dit moment op een rij staan! Ga naar deze aanbiedingenpagina van de Efteling!

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.