In 2022 toch met korting naar de Efteling?

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 17:10

Als we kijken naar de kortingen van het afgelopen jaar, dan zien we dat de Efteling niet een pretpark is waar je veel én makkelijk korting voor kunt krijgen. Zie jij een Efteling korting die actief is, dan moet je er dus eigenlijk gelijk gebruik van maken! We zien kortingen voorbij komen die kan gebruiken in het hoogseizoen, maar ook die je kunt gebruiken in het voor- of naseizoen. We gaan jou blij maken en vertellen hoe je toch in 2022 met korting naar de Efteling kunt!

 

Efteling korting op je verjaardag

Ben jij binnenkort jarig? Dan krijg je een korting als jij een lezer van de Efteling Nieuwsbrief bent! Ook de kinderen die opgegeven zijn in het profiel kunnen van deze korting gebruik maken. Rondom je verjaardag kun je gebruik maken van een Efteling korting van € 12,00! Als jij ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, krijg je een unieke code per e-mail. Deze komt rond het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Dus stel je bent in februari jarig, dan krijg je deze mail eind januari. Ook krijg je op je verjaardag zelf nog een reminder per mail. Het is dus belangrijk om ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief van de Efteling én je moet je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

 

Efteling korting via Groupon Duitsland

We hebben de Nederlandse Groupon, maar we hebben ook de Duitse Groupon. En juist bij deze kun je heel af en toe tickets met een mooie korting kopen! De korting is dan vaak € 12,- per ticket en met een beetje geluk krijg je ook nog eens een parkeerkaart van € 12,50 gratis erbij! Dit is een hele mooie Efteling korting, die je echt moet pakken als hij actief is! In 2021 stond hij alleen in de maanden april en mei een paar dagen online, dus houden we het voor je in de gaten of er in in 2022 tickets met deze korting te koop zijn. Let wel even op, je kunt deze deal alleen krijgen op de Duitse website. Hiervoor moet je even je computer aanzetten en naar de Duitse website gaan i.p.v. via de app van Groupon.

 

Via Air Miles een Efteling korting

Spaar jij altijd Air Miles? Dan kun je nu een korting pakken op je tickets als je Air Miles gaat inwisselen. Je kunt op het moment van schrijven kiezen uit:

3000 Air Miles + € 16,-

2000 Air Miles + € 26,-

1000 Air Miles + € 36,-

Hoe hoog deze korting is, hangt er dus helemaal vanaf hoeveel Air Miles je kan inleveren. Ook kun je verschillende Air Miles kortingen combineren met elkaar. Op een drukke dag koste een korting voor de Efteling € 45,- dus je pakt dan maar zo € 29,- korting als je veel Air Miles hebt gespaard en je op een drukke dag gaat. Hoe de entreeprijzen bij de Efteling werken lees je onderaan deze blog.

 

Via een kortingssite voor € 29,- per persoon

Bovenstaande Groupon deal is top, maar er zijn nog meer kortingssites waar je soms een korting kunt pakken. Zo was er een goede korting bij de AD Webwinkel waar je voor € 22,50 een ticket kon lopen.

Neem ook eens een kijkje bij Klook.com of Tiqets. Hier kun je soms ook een Efteling korting krijgen. Mochten deze kortingen actief én goed zijn, zetten we deze uiteraard ook op onze aanbiedingenpagina van de Efteling.

 

Efteling korting via de Albert Heijn

Elk jaar weer zien we bij de Albert Heijn een toffe Efteling korting. Je moet dan daar je boodschappen doen, en per 5,- aan boodschappen krijg je een spaarpunt. Je hebt 4 spaarpunten nodig om een korting van € 12,50 te krijgen. Doe jij geen boodschappen bij de Albert Heijn? Doe dan eens een oproep op je Social Media kanalen. Vaak is er wel iemand in jouw omgeving die je kan helpen met deze korting!

 

Wat betaal je voor een Efteling entree?

Bij de Efteling werken ze met verschillende entreekaarten. Het heeft ermee te maken op welke dag je gaat. Er zijn vijf dagprijzen en de prijzen verschillen tussen de € 38,- en de € 46,- euro per persoon. Je kunt op de website van de Efteling precies zien welke tickets wanneer geldig zijn zodat je weer welke jij moet kopen.

Parkeren bij de Efteling kost je € 12,50

 

Zijn dit alle Efteling kortingen?

Nee hoor, er zijn er nog meer. Welke dit zijn kun je zien op de kortingspagina die wij hebben gemaakt speciaal voor de Efteling. Hier staan regelmatig kortingen die je kunt krijgen via de Kruidvat, de Gezinsbond, de ANWB en de bekende ledendagen bij de Efteling. Bekijk ze hier op onze Efteling pagina!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.