Efteling overnachten

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:10
Efteling overnachten

Ben jij groot fan van de Efteling? En wil je graag meerdere dagen genieten van het magische pretpark? Boek dan een overnachting bij jullie dagje weg! Wij vinden dit zelf altijd heerlijk om te doen, en erg handig met een klein kind. Deze slapen vaak tussen de middag nog even, en je bent zo heen en weer naar je accommodatie als je een verblijf boekt in een van de hotels/ vakantieparken van de Efteling. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen als je wilt overnachten bij de Efteling. Naast de vakantieparken van de Efteling zelf, zou je er ook voor kunnen kiezen om een hotel in de buurt te boeken. Dit ligt er maar net aan wat jullie budget is. Wij geven zelf de voorkeur aan een accommodatie dichtbij de Efteling. We gaan je hieronder vertellen waar je uit kunt kiezen.

 

 

Efteling Vakantiepark Loonsche Land

Dit mooie en vrij nieuwe vakantiepark ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Loonsche Land. Ook kun je lopend naar het Efteling park. Als je hier blijft overnachten, dan zie je hutten die bedekt zijn met duinzand en heide. Erg leuk om te zien. De accomodaties op Vakantiepark Efteling Loonsche Land zijn eenvoudige, maar erg knusse vakantiewoningen en hotelkamers welke allemaal zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Boek je hier een verblijf, dan is dat inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

 

Efteling Bosrijk

Naast vakantiepark het Loonsche Land kun je ook naar Efteling Bosrijk. Dit is een mooi vakantiepark dat op ongeveer 10 minuten afstand ligt van de Efteling. Je vindt hier speeltuinen, accommodaties, een zwembad een restaurant en een toffe waterspeelplaats. Als je hier loopt, doet alles je aan de Efteling denken! Je kunt kiezen uit vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties.

 

Efteling Hotel

Ook kun je ervoor kiezen om te overnachten bij het Efteling hotel. Deze ligt op 5 minuten lopen van de Efteling. In dit viersterrenhotel kom je niks te kort! In dit hotel vind je veel themasuites(20 stuks), dat is echt heel erg leuk voor de kinderen! Denk aan de volgende thema’s: Doornroosje, Assepoester, de Vliegende Hollander of de Coca Cola Suite. Ook hier krijg je weer onbeperkt toegang tot de Efteling tijdens jullie verblijf.

 

Efteling hotel Loonsche Land

In dit nieuwe hotel van de Efteling kom je niks tekort! Genieten doe je in één van de 75 hotelkamers van het Loonsche Land Hotel. Overnachten is een feest hier! Een hotelovernachting is inclusief ontbijt, en onbeperkt toegang tot het pretpark gedurende het gehele verblijf. Ook hier hebben ze toffe themakamers. Kom genieten tussen de dichte bossen, open heidevelden, duinen en een schapenweide!

 

Hotels in de buurt bij de Efteling

Willen jullie liever niet in één van de accommodaties slapen van de Efteling zelf? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen in één van de hotels die in de buurt van de Efteling liggen. Er zijn aardig wat accommodaties in de buurt te vinden bij de Efteling. Bekijk hier alle hotels in de buurt van de Efteling.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.