Pretpark korting via de ANWB

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:09

 

Ben jij lid van de ANWB? Lees dan even verder! Je kunt met je lidmaatschap een leuke korting pakken op heel veel pretparken, dierentuinen en nog veel meer leuke dagjes weg. Het enige wat je moet doen is via de website van de ANWB je tickets bestellen, en je lidmaatschapsnummer invullen. Deze heb je dus wel echt nodig. Heb jij dit niet? Dan heb je wellicht iemand die je kent die deze wel voor je heeft.

 

Welke pretparken doen er mee aan deze actie?

Dat is per jaar verschillend. We zien op dit moment pretparken als Tivoli, Mini Mundi, Plopsaland de Panne, Walibi en Toverland. Aardig grote pretparken en de kortingen kunnen maar zo oplopen tot €5,- per persoon. Elk jaar zijn er weer andere pretparken die meedoen met de ANWB ledenvoordeel actie. Je kunt het beste even hier kijken voor welke pretparken er dit jaar mee doen.

Is dit de beste pretpark korting?

We zien dat er regelmatig hogere kortingen zijn voor pretparken dan de korting die je via de ANWB kunt krijgen. Het is dus zeker slim om even een kijkje te nemen bij alle kortingen die we hebben gevonden voor jou. Voor de pretparken die kortingen hebben, hebben we een aparte pagina gemaakt met alle kortingen op een rij. Lekker makkelijk, en je kunt direct een korting pakken en vandaag nog naar een pretpark gaan!

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.