Pretpark kortingen voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 17:09

 

De voorjaarsvakantie komt er alweer bijna aan, en dat is een perfect moment om een dagje naar een pretpark te gaan. Veel pretparken zijn in de wintermaanden even gesloten, en openen nu de deuren weer. Helaas niet allemaal, maar er zijn zeker wel een aantal pretparken welke je kunt bezoeken in de vakantie! De kinderen zullen je dankbaar zijn!

 

Pretpark kortingen

Als jullie besluiten om deze vakantie naar een pretpark te gaan, dan is het slim om eerst eens even goed naar alle kortingen te kijken. Je kunt in sommige gevallen namelijk aardig wat korting pakken op je tickets! Zo zien we kortingen voorbij komen van wel 40% voor een dagje Duinrell, voor Plopsaland de Panne een korting van maar liefst 65% en voor Toverland maar zo een korting van 65% per persoon! Zoals je ziet kan het jou aardig wat voordeel opleveren als je even kijkt of er een korting te krijgen is

 

Oké, hoe pak ik die kortingen dan?

Dat is vaak niet heel moeikijk! Voor een heleboel pretparken hebben wij een speciale pagina aangemaakt. Hier zie je alle actuele kortingen van dat pretpark staan. Voor sommige moet je sparen, zoals bij de Jumbo of Campina actie. Maar voor veel kortingen hoef je alleen maar door te klikken naar de website waar je de tickets met korting kunt kopen. Denk hierbij aan Actievandedag of VakantieVeilingen. De meeste tickets krijg je dan ook direct na betaling in je mailbox. Kijk wel even goed of het pretpark van jullie keuze ook daadwerkelijk alweer geopend is.

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.