Honden mee naar een pretpark

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:09

Bij welke pretparken mogen honden nou eigenlijk mee naar binnen? We gaan het je vertellen! Wat we er wel bij willen zeggen, is dat dit een momentopname is. Het beste check je dit nog even goed na op de website van het pretpark waar jullie heen willen gaan. Gelukkig zijn er aardig wat pretparken waar honden mee naartoe mogen. Het moet dan natuurlijk wel zo zijn dat jouw hond goed tegen lawaai kan, er is immers altijd veel geluid in een pretpark.

Efteling en honden

Bij de Efteling mogen honden niet mee het pretpark in. Wel staan er bij de ingang kennels waar je gebruik van mag maken. Dit is gratis. Echter is er niemand die jouw hond gaat uitlaten of voeren de hele dag, dus of het slim is laten we even in het midden. ;-)

 

Walibi en honden

Ook bij Walibi mogen er geen honden mee naar binnen. Geen enkel huisdier is hier welkom, tenzij het een blindengeleidehond is. Bij jouw hond moet het dan duidelijk zichtbaar zijn dat het geen normale hond is. Er zijn geen kennels waar je de hond kunt achterlaten.

 

Toverland en honden

Bij Toverland zijn honden niet welkom. Heb jij een hulphond? Dan mag deze mee naar binnen. Er zijn geen kennels voor de hond aanwezig bij Toverland. Laat de hond dus maar thuis.

Drouwernerzand en honden

Ook hier zijn er geen honden welkom. Op het vakantiepark zijn ze welkom, maar dienen ze wel aangelijnd te zijn. Tijdens het hoogseizoen zijn ze niet welkom in de vakantiehuizen. Lees dit even goed na op de website van Drouwernerzand zelf.

Julianatoren en honden

Bij Julianatoren mag je met een hond naar binnen. Wel dient deze voor je naar binnengaat uitgelaten te zijn. Hier is genoeg ruimte om dit te doen in de bossen die om het pretpark heen liggen. Uiteraard mogen de honden niet mee de attracties en het theater in. Als je de hond gaat uitlaten in het bos, krijg je een stempel zodat je er weer in kan.

Slagharen en honden

Bij Slagharen zijn honden ook welkom. UIteraard mag ook hier jouw hond niet in een attractie of show. Ook dient hij aangelijnd te zijn, en mocht de hond zijn/haar behoefte doen in het park moet je dit opruimen.

Linnaeushof en honden

Bij Linnaeushof zijn geen honden toegestaan. Je zult de hond dus helaas thuis moeten laten.

Duinrell en honden

Bij Duinrell mag jouw hond mee naar binnen. Wel moet de hond aan een riem, en moet jij zelf zijn behoeftes opruimen. Zorg dus dat je zakjes mee hebt genomen als je naar Duinrell gaat.

 

We zetten nog even kort op een rij bij welke pretparken honden wel toegestaan zijn, zo kun je makkelijk en snel zien waar je heen kunt gaan als je hond mee wilt nemen.

 

  • Slagharen

  • Julianatoren

  • De Waarbeek

  • Mini Mundi

  • Tivoli

  • Duinrell

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.