Halloween pretparken Nederland

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:09

Ben jij fan van een beetje spanning? Houd jij er wel van om te griezelen? Dan moet je echt eens met Halloween naar een pretpark gaan! De parken zijn dan mooi versierd, en ze doen er alles aan om jou de stuipen op het lijf te jagen. Voor kleine kindjes is dit uitje wellicht iets minder geschikt ;-) Hieronder zie je pretparken waar je heen kunt gaan als je Halloween wilt vieren, en de spanning aankunt! Je leest hier alles over Halloween pretparken Nederland.

 

Halloween Walibi Holland

We beginnen gelijk maar met één van bekendere pretparken als het gaat om Halloween, Walibi. Zolang wij ons kunnen herinneren kun je op deze plek echt de beste Halloween avond houden als je van enge personages en geluiden houdt! Ze noemen deze avonden ook wel de Fright Nights, je hebt er vast wel eens van gehoord. Als je tijdens deze avonden door Walibi loopt, moet je goed opletten. De enge figuren kunnen zomaar ineens achter je staan en je aanvliegen!

 

Halloween Toverland

Bij Toverland vieren ze ook elk jaar weer Halloween. Elk jaar kun je in de maand oktober komen griezelen bij dit pretpark. Toverland is dan tot 23:00 geopend. Vaak is het ook in de herfstvakantie. In het jaar 2021 werden deze dagen afgesloten met een super gave vuurwerkshow! Toverland bestaat in 2022 20 jaar, dus wij verwachten dat het dit jaar nog toffer zal zijn. Het hele pretpark is versierd en als je in het donker loopt kun je beter maar goed opletten!

 

Halloween Hellendoorn

Bij Hellendoorn is er ook elk jaar weer wat te doen met Halloween. In dit pretpark is alles iets minder eng dan bij de twee die hierboven staan. Dit omdat het ook leuk moet blijven voor kleine kinderen. Bij Hellendoorn noemen ze het ook wel "Heksendoorn" Dit is leuk om met het hele gezin te doen, en de kinderen mogen zelfs verkleed naar het park komen als ze dit willen.

 

Halloween Drievliet

Bij Drievliet is het één vrolijke bedoeling met Halloween. Vrolijk rondspringende heksen, grappige spoken en een prachtig mooi versierd pretpark. Dat zijn de Halloween dagen bij Drievliet! Prima te doen dus met kleine kinderen, omdat het helemaal niet spannend is.

 

Halloween Julianatoren

Met Halloween is het bij Julianatoren een gezellige bedoeling. De hele maand oktober kun je Halloween komen vieren bij Julianatoren. Het park is mooi en een beetje griezelig versierd, en je mag verkleed komen als je dit wilt. Je kunt er ook nog een prijs mee winnen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.