Pretpark met zwembad

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 17:09

Ben jij op zoek naar pretparken waar ook een zwembad bij is? Dan zit je hier goed! We vertellen jou graag welke pretparken je kunt opzoeken als je ook graag een frisse duik wilt nemen. In Nederland hebben we aantal pretparken die dit hebben. Lees snel hieronder verder!

Speelland Beekse Bergen

We kennen Beekse Bergen vooral van het safaripark, maar wist jij ook dat er een speelland mét waterspeeltuin en strand bij zit? Je vindt hier bootjes, waterfietsen en glijbanen. Op het strand kunnen jullie heerlijk genieten van de spelende kinderen, en de zon! Ook erg leuk om te combineren met een overnachting bij één van de vakantieparken die Beekse Bergen heeft.

Duinrell

Een hele bekende in Nederland, is Duinrell. Hier kun je namelijk zwemmen in het Tikibad. Met 21 glijbanen zul jij je hier niet snel vervelen. Voor de kleine kindjes is er een apart gedeelte, dus ook deze zullen het heerlijk vinden hier. Wij vinden het een mooie combi, eerst de achtbaan in en daarna nog even een uurtje zwemmen.

Avonturenpark Hellendoorn

Bij Avonturenpark Hellendoorn hoort het waterspeelpark Aquaventura Slidepark. Dit is een outdoor zwempark, en onwijs leuk! Je vindt hier 11 glijbanen, en het waterpark is 5000 vierkante meter groot! Heerlijk voor als de zon schijnt, en de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Je kunt dit waterpark alleen bezoeken als je ook bezoeker bent van het Avonturenpark.

 

Het Land van Jan Klaassen

Dit is een wat kleinere waterspeeltuin, maar niet minder leuk! Bij Het Land van Jan Klaassen is een waterspeeltuin waar het water overal vandaan komt! In een Amsterdams straatdecor komt het water direct uit de grond, super tof! Erg leuk om te combineren met de speeltuin.

 

BillyBird Park Hemelrijk

Bij BillyBird Park Hemelrijk kun je zwemmen als het lekker weer is. Er is een waterspeeltuin en ook nog eens een kinderbad. De kinderen kunnen hier dus heerlijk even afkoelen als het een warme dag is! Er is een strand en je kunt er heerlijk ontspannen!

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.