Efteling korting van € 10,-

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 21:46

Een Efteling korting is altijd een beetje moeilijk om te vinden, maar nu hebben we een goede korting gevonden voor jou! Je krijgt nu namelijk een korting van tien euro per persoon via het Kruidvat. We hebben natuurlijk elk jaar de AH korting voor de Efteling, maar deze korting is nog beter want je hoeft er geen boodschappen voor te doen. Je kunt ook direct een parkeerkaart kopen, dat is nog eens handig! We vertellen je graag hoe deze Efteling korting werkt. 

Hoe pak je deze Efteling korting 

Deze Efteling korting kun je zo pakken, zonder dat je ergens voor moet sparen of je boodschappen ergens moet doen. Normaal kost een Efteling kaartje € 41,- maar met deze korting betaal jij nog maar € 31,- per ticket! Dit is de beste korting van de Efteling die we dit jaar hebben gevonden, want je hoeft er niks extra voor te doen!

 

Voorwaarden van deze Efteling korting 

Zoals altijd bij elke korting zitten er wat voorwaarden aan deze deal vast. We noemen de belangrijkste voor je op. 

  • Deze Efteling actie is te koop van 14 november t/m 11 december 2022
  • Je actieticket is geldig op één dag in de periode van 14 november t/m 23 december 2022 of op één dag in de periode van 9 januari t/m 31 maart 2023. Je ticket is niet geldig in de kerstvakantie van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023.
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen bij de Efteling. Hier hoef je dan ook geen ticket voor te kopen!

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.