Plopsaqua korting

Plopsaqua korting van 35% 

Bij Tripper kun je 35% korting op je tickets voor Plopsaqua krijgen!

Plopsaqua korting

Plopsaqua korting via veiling

Bij VakantieVeilingen kun je meebieden op tickets voor Plopsaqua!!

Plopsaqua korting

Plopsaqua korting Social Deal

Bij Social Deal staan onwijs veel kortingen online, kijk snel of er ook eentje is voor Plopsaqua.

Plopsaqua korting

Plopsaqua korting van 35% 

Ga nu meebieden op een Plopsa Swim-card van Plopsaqua.

Plopsaqua korting

Plopsaqua korting via veiling

Bij Tiqets krijg je nu 11% korting op je tickets voor Plopsaqua.

Plopsaqua korting

Plopsaqua korting

Je kunt bij Plopsaqua zelf ook je tickets kopen. Vaak krijg je hier alleen geen korting.

Plopsaqua korting

Willen jullie een dagje zwemmen en plezier maken bij Plopsaqua? Lees dan verder! We gaan jou namelijk vertellen hoe je aan een korting kunt komen. Wij gaan dagelijks hard op zoek naar de beste kortingen voor een dagje Plopsaqua in België. Er zijn aardig wat manieren om aan een korting te komen, dus lees snel verder!

Plopsaqua korting Postcodeloterij agenda

Je krijgt met de kortingsbon uit de agenda van de Postcodeloterij een Plopsaqua korting van maar liefst 20% per persoon! Je mag maximaal 5 tickets kopen met deze deal. Dit is een aardig goed korting, alleen moet je wel lid zijn van de Postcodeloterij of iemand kennen die de bon voor jou heeft!

Plopsaqua korting via korting sites

Er zijn aardig wat websites welke tickets voor Plopsaqua aanbieden met een leuke korting! Je moet alleen net even weten welke websites dit zijn. We hebben bovenaan deze pagina al deze websites met kortingen gezet voor jou. Hier zie je snel welke kortingen er momenteel actueel zijn, en welke je direct kan gebruiken. Met de meeste van deze tickets kun je vandaag nog naar Plopsaqua gaan, omdat je de tickets in je mail krijgt. 

Plopsaqua korting via de ANWB

Op dit moment kun je geen Plopsaqua korting pakken via de ANWB.

Gratis naar Plopsaqua

Ben je benieuwd of je gratis naar Plopsaqua kunt? We hebben het voor je uitgezocht. Onder de 85 CM hoef je zover wij weten geen ticket te kopen, kleine kindjes kunnen dus gratis naar Plopsaqua. Ben jij jarig op de dag dat jullie naar Plopsaqua gaan? Dan mag je ook gratis naar binnen!

Plopsaqua korting via een veiling

Wij zien bij Ticketveiling en VakantieVeilingen regelmatig tickets voor een dagje Plopsaqua voorbij komen. Meebieden is gratis, maar je moet wel de gewonnen veiling afnemen. Ga dus niet overal op zitten bieden! Ook ben je verplicht om de administratiekosten te betalen. De kortingen voor Plopsaqua kunnen hier erg hoog oplopen, dus het is zeker leuk om even een kijkje te nemen!

Plopsaqua korting via de Jumbo

Bij de Jumbo kun je elk jaar sparen voor leuke kortingen op pretparken, en zo ook voor Plopsaqua. Je kunt nu een korting pakken die kan oplopen tot wel € 7,50 per ticket! Het enige wat je wel gedaan moet hebben, is gespaard hebben bij de Jumbo. Dit kon je doen door boodschappen daar te doen.

Plopsaqua korting via de ING

Ben jij klant van de ING? Dan heb je geluk! Je krijgt dan namelijk een Plopsaqua korting van € 7,50 per persoon. Je kunt bij de ING punten sparen welke je kan inleveren voor korting op dagjes weg! Wel moet je € 0,50 administratiekosten betalen. 

Plopsaqua korting 3.jpg

Halloween Fright Nights bij Walibi

De bekende Halloween Fright Nights zijn super spannend! Je loopt dan door het pretpark heen in het donker, en overal waar je kijkt zijn er dingen die eng zijn! Walibi is tijdens dit event helemaal versierd in Halloween sferen, en door het park lopen allemaal enge personages die jou bang willen maken. Let op, dit is soms echt heel eng! Bekijk het filmpje hieronder maar eens, deze is van het jaar 2021. Als jij van deze spanning houdt, dan is het ook leuk om te gaan eten bij de DINNER EXPERIENCE. Ben jij niet bang voor kettingzagen, enge figuren en het donker? Dan moet je hier geweest zijn!

Plopsaqua

Kom zwemmen, plezier maken en gek doen bij Plopsaqua! Het is het waterpark dat hoort bij Plopsaland De Panne. Je loopt er langs als je naar de entree van Plopsaland loopt, kan je niet missen! Je vindt hier allemaal gave waterattracties, glijbanen, zwembaden, bubbelbaden en nog veel meer leuks! Ook is er voor de volwassenen een fijne sauna om even te ontspannen. 

Tickets voor Plopsaqau

Bij Plopsaqua koop je tickets voor een aantal uur, op het moment van schrijven voor 4 uur. Je boekt een bepaald tijdvak, en in deze periode mag jij gebruik maken van het waterpark. Als je online je tickets gaat bestellen, moet je dit ook aangegeven. Je boekt dus voordat je gaat een tijdvak. Wil jij de hele dag naar Plopsaqua gaan? Dan moet je een dagticket kopen. Vaak zien we dit niet gebeuren, want de meeste mensen vinden het fijn om het te combineren met een met bezoek aan Plopsaland. Dit ligt er namelijk naast.

Combiticket voor Plopsaqau en Plopsaland

Wil jij graag naar allebei de parken toe? Dan kan dit! Je kunt namelijk een combiticket kopen. Dit is goedkoper dan twee losse tickets, kijk hier dus goed naar als je tickets gaat kopen. Wij vinden dit zelf een top combinatie, omdat je bij Plopsaqua maar 4 uur mag zwemmen. Zo maak je toch de dag vol, super leuk. 

Plopsaqua adres

De Pannelaan 68

8660 De Panne (B)

Phone