Aqualibi korting 2023

Aqualibi korting

Aqualibi korting nodig? Lees dan verder! We vertellen jou precies wat jij met doen om gebruik te maken van een korting. Vaak is dit niet heel moeilijk, en kun je de tickets direct kopen en vandaag nog naar Aquallibi gaan. Voor weer een andere korting moet je even gespaard hebben. Hieronder zie je alle kortingen staan waar jij gebruik van kunt maken.

 


Aqualibi korting van 22%

Bij Tripper krijg je nu 22% korting per persoon voor Aqualibi.

 


Aqualibi korting via veiling

Door mee te bieden kun je een leuke korting pakken op je tickets.

 


Aqualibi 20% korting 

Bij Social Deal kun je nu 20% korting krijgen voor Aqaulibi.

 


Aqualibi korting Postcodeloterij agenda

Helaas kun je geen Aqualibi korting pakken via de agenda van de Postcodeloterij. Wel staan er veel andere kortingen voor een dagje uit in, lees hem maar eens door als je lid bent en hem hebt ontvangen. 

Aqualibi korting via korting sites

Wij zien bij verschillende aanbieders leuke kortingen voorbij komen! Deze websites staan online, en je kunt je tickets met korting dan ook alleen online bestellen. Je krijgt na betaling vaak je tickets direct in je mailbox, en zou vandaag dus nog naar Aqualibi kunnen gaan, mét korting! Je kunt hierbij denken aan sites als Groupon, Actievandedag en Social Deal bijvoorbeeld. Als je hier een korting kunt krijgen, staat dit bovenaan deze pagina. 

Aqualibi korting via de ANWB

Je kunt op het moment van schrijven geen korting krijgen voor Aqualibi via je lidmaatschap van de ANWB. Kijk snel verder voor een andere korting. 

Aqualibi korting via de Gezinsbond

Via de gezinsbond kun je nu een leuke korting krijgen op je tickets voor Aqualibi. Je kunt maar liefst 33% besparen als je gebruik maakt van deze korting. Vergeet niet te reserveren als je de tickets hebt bemachtigd, dit ben je verplicht. Bekijk hier deze actie.

Gratis naar Aqualibi

Jij bent op zoek naar een manier om gratis naar Aqualibi te gaan, en dat snappen wij. De entree voor kinderen kleiner dan 1 meter is gratis. Ook zien we als je een kinderfeestje viert bij Aqualibi, je 4 gratis entreekaarten krijgt voor de volgende keer. Lees hiervoor even de voorwaarden op de website van Aqualibi. 

 

Aqualibi

Aqualibi is een onwijs tof waterpark, dat onderdeel is van Walibi in België. Je vindt in dit waterpark allemaal sopannende glijbanen,  zwembaden en er is een mini beach! Dit waterpark is geschikt voor alle leeftijden, omdat er voor iedereen wat te doen is. De kleintjes kunnen lekker spelen, terwijl de oudere kinderen geen genoeg kunnen krijgen van de glijbanen die er zijn bij Aqualibi!

 
 

Attracties bij Aqualibi

Als je gaat zwemmen bij Aqualibi, dan heb je de hele dag plezier. Er is veel te doen, voor het hele gezin. Er zijn 12 soorten attracties waar jullie uit kunnen kiezen. We zien dat er 7 glijbanen  zijn, 3 zwembaden, een Mini Beach en Kiddie Bay voor de kleintjes. Ook zijn er toffe golven waar je in kunt zwemmen. Qua eten en drinken kom je bij Aqualibi ook niks tekort, je kunt een hapje eten bij PALM BEACH CLUB. Deze is ook toegankelijk vanuit het zwembad. 

 


Aqualibi adres:

Bd de l'Europe 100

1300 Wavre, België

 

Phone:

 


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.