Bellewaerde korting 2023

Bellewaerde korting

Willen jullie binnenkort een bezoek brengen aan pretpark Bellewaerde, en heb je een korting nodig? Dan zit je hier goed! Wij zoeken voor jou de allerbeste kortingen op! Je kunt al gauw een korting pakken van 30% op tickets voor een dagje pretpark. Je zou wel gek zijn als je deze kortingen niet even zou doorlezen! Weet jij een goede korting die er nog niet bij staat? Laat het ons weten!

 

 


Bellewaerde 30% korting Tripper 

Bij Tripper krijg je 30% korting op tickets voor Bellewaerde Aquapark.

 


Bellewaerde korting via een veiling

Meebieden op tickets voor Bellewaerde is super makkelijk!

 


Bellewaerde korting online pakken

Je kunt bij Actievandedag vaak tickets met korting kopen.

 


Bellewaerde 47% korting bij Social Deal

Je krijgt nu bij Social Deal 47% korting op tickets

 


Bellewaerde korting via korting sites

Wij werken samen met een aantal websites welke elke dag onwijs veel kortingen online hebben staan voor een dagje weg. Zo staat er ook regelmatig een korting voor Bellewaerde tussen! De websites die wij bedoelen zijn Groupon. Actievandedag, Social Deal enz.

 

Bellewaerde korting via de ANWB

Helaas kun je op dit moment geen korting krijgen voor een dagje Bellewaerde als lid van de ANWB.

Gratis naar Bellewaerde

We zien dat er heel af en toe een gratis ticket te krijgen is als je bepaalde magazines koopt. Ook hoeven kleine kinderen geen entreekaart te kopen bij Bellewaerde, dit gaat per lengte. Kinderen vanaf 100CM betalen voor een ticket.

Bellewaerde korting door mee te gaan bieden

Bij VakantieVeilingen kun je regelmatig mee bieden op entreekaarten van Bellewaerde. Je korting kan op deze manier aardig hoog oplopen, soms pakken mensen maar liefst 70% korting per ticket! Je moet wel even onthouden dat er bovenop je bod nog administratiekosten komen van rond de € 5,-

 

Bellewaerde

Pretpark Bellewaerde ligt in België, in Ieper. Bij dit echte familie pretpark vermaakt iedereen zich! Dit park is geschikt voor jong en oud. Bellewaerde ligt in een mooi natuurgebied, en je kunt er van alles doen. Je kunt er in de attracties stappen, de dieren aaien en lekker wat eten en drinken. Ook zijn er regelamtig demonstraties welke je kunt bezoeken. Er zijn verschillende achtbanen, de bekende boomstammen met water zijn er ook, je kunt je naar benden laten vallen en een rondje  maken in de carrousel. Er zijn maar liefst 30 attracties!

 
 

Familiecoaster Wakala bij Bellewaerde

Er is een nieuwe achtbaan bij Bellewaerde, welke geschikt is voor de gehele familie. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water! Deze achtbaan is tof! 

 


Bellewaerde adres:

Meenseweg 497

8902 Ieper (B)

 

Phone:

+32 57 46 86 86

 


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.