Bobbejaanland korting 2023

Bobbejaanland korting

In België vinden we het toffe pretpark Bobbejaanland. Veel mensen vanuit Nederland gaan hier een dagje heen, en zoeken naar een leuke korting zodat de tickets leuker worden om te kopen. De kortingen die we zien kunnen aardig oplopen, we zien Bobbejaanland kortingen voorbij komen van wel 30% per persoon, dus zeer de moeite waard om even verder te lezen. We zullen voor jou alle kortingen hier op deze pagina zetten. 


Bobbejaanland korting van 56%

Bij Tripper krijg je nu 56% korting op tickets voor Halloween Bobbejaanland.


Bobbejaanland korting 

Bij Actievandedag koop je regelmatig je entreetickets met 28% korting.

 


Bobbejaanland korting via veiling

Je kunt vaak meebieden op tickets voor een dagje Bobbejaanland.

 


Bobbejaanland 35% korting Social Deal

Bij Social Deal kun je nu 35% Bobbejaanland korting vinden.

 


Bobbejaanland korting via veiling

Bij Ticketveiling kun je meebieden op tickets voor Bobbejaanland.

 


Bobbejaanland korting nachtje weg

Bij Voordeeluitjes kun je hotels in de buurt van Bobbejaanland vinden.

 


​​

Bobbejaanland korting Postcodeloterij agenda

Op dit moment zien wij geen kortingscode voor Bobbejaanland in de Postcodeloterij agenda zitten. Dit is jammer, want deze korting kan aardig hoog oplopen is onze ervaring. Misschien komt er in 2023 een leuke korting in te staan. We houden het in de gaten voor je!

Bobbejaanland korting via korting sites

Je kunt online bij verschillende aanbieders korting pakken op tickets voor Bobbejaanland. Zo zien we bij Actievandedag kortingen voorbij komen van wel 30% per persoon. Ook bij Social Deal zien we kortingen voorbij schieten die wel 38% per persoon zijn. Je kunt dus bij verschillende aanbieders tickets met korting kopen. Je krijgt deze tickets direct na betaling in je mailbox, en je kunt dus vandaag nog naar dit pretpark mét korting gaan als je zou willen.

Bobbejaanland korting via de ANWB

Als je lid bent van de ANWB, krijg je voor Bobbejaanland een korting die op kan lopen tot maar liefst € 9,60 per persoon! De tickets dien je online te bestellen met je lidmaatschapsnummer van de ANWB. Heb je deze niet? Dan kun je ook geen gebruik maken van deze korting. Bekijk deze Bobbejaanland korting hier..

Gratis naar Bobbejaanland

Je kunt gratis naar Bobbejaanland op je verjaardag! Vergeet niet je legitimatie mee te nemen, want je moet wel laten zien dat je jarig bent. Ben je onder de 100CM? Dan mag je ook gratis naar binnen bij Bobbejaanland. Ook zijn er vaak acties waarbij je vaak 1+ 1 gratis krijgt.

Bobbejaanland korting door mee te gaan bieden

Online zijn twee websites waar jij kunt bieden op tickets voor pretparken. De korting die je hier dan krijgt, loopt altijd aardig hoog op en is zeker de moeite waard om naar te kijken. Je moet er wel even rekening mee houden dat je bij deze aanbieders administratiekosten  moet betalen. Je moet hier dus even rekening mee houden als je gaat bieden. Je kunt dit doen bij VakantieVeilingen en Ticketveiling.

 

Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark welke we vinden in België. Dit pretpark is geschikt voor kleine en grote kinderen, een echt familiepretpark! Met maar liefst 41 attracties is dit ook echt even de moeite waard om vanuit Nederland naartoe te rijden. Ga jij voor een achtbaan of ga je voor een wat rustigere attractie? Het kan allemaal bij Bobbejaanland! Er zijn 22 attracties welke rustig zijn en 8 welke matig zijn. De rest is vrij intens, maar wel super leuk! Er zijn ook leuke shows welke je kunt bezoeken. Bobbejaanland is opgedeeld in verschillende themagebieden:

 
 

Attracties voor kleine kinderen Bobbejaanland

Bij Bobbejaanland zijn een aantal attracties prima geschikt voor de kleine kinderen onder ons. Hieronder zullen we er een aantal neerzetten. Wel moet je even naar de lengte indicatie kijken. Die vind je bij elke attractie. 

  • Naiads Waters

  • Wondergarden

  • Balloon Race

  • Bootvaart

  • Cowboy Playground

  • El Paso

 


Bobbejaanland adres

Olensteenweg 45

2460 Kasterlee, België

 

Phone:

+32 14 55 78 11

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.