Plopsa Coo korting 2023

Plopsa COO korting

Op zoek naar een goede Plopsa Coo korting? Lees dan verder! Wij speuren elke dag online naar de beste kortingen zodat jij voordelig een dag weg kan. Hieronder zie je alle kortingen staan die je kunt pakken, de kortingen die je hierboven ziet staan, zijn vaak kortingen waarbij je tickets direct in je mailbox krijgt en dus vandaag nog een bezoek kunt brengen aan Plopsa Coo.


Plopsa Coo korting van 25% 

Pak nu een korting van maar liefst 25% per persoon via Tripper.

 


Plopsa Coo korting  

Je kunt altijd je tickets kopen bij Plopsa Coo. Korting krijg je niet.

 


Plopsa Coo korting 

Ga snel meebieden op tickets van Plopsa Coo via VakantieVeilingen.

 


Plopsa Coo 35% korting

Nu 35% korting op je tickets via Actie van de Dag

 


Plopsa Coo korting Postcodeloterij agenda

Als jij lid bent van de Postcodeloterij, dan krijg je elk jaar de agenda thuisgestuurd welke bomvol met kortingsbonen zit. Hier zit dit jaar ook een bon in welke jou een Plopsa Coo korting geeft van 20% op maximaal 5 kaarten. Dit is een aardige korting, maar je moet dus wel in het bezit zijn van deze agenda. 

Plopsa Coo korting via korting sites

Bij verschillende websites kun je eigenlijk het hele jaar door wel een leuke korting krijgen op tickets voor Plopsa Coo. Denk hierbij aan websites als Tripper, Tiqets en Social Deal bijvoorbeeld. Als op één van deze websites een korting te krijgen is, delen we dit met jou bovenaan deze pagina. Zo kun jij makkelijk en snel doorklikken naar de korting die jij zou willen gebruiken. 

Plopsa Coo korting via de ANWB

Helaas hebben ze de korting van Plopsa Coo offline gehaald bij de ANWB. Je kunt dan ook geen korting krijgen op dit moment. 

Plopsa Coo korting via een veiling

Je kunt regelmatig mee gaan bieden op entreekaarten voor Plosa Coo via een veiling. Je kunt dit doen bij VakantieVeilingen of bij Ticketveiling. Bieden is gratis en heel makkelijk, nadat je een account hebt aangemaakt. Let wel op, bieden is gratis, maar als jij het winnende bod hebt ben je verplicht deze af te nemen! Ga dus niet zomaar zitten bieden, maar alleen als je echt interesse hebt. De korting die je hier kunt krijgen, kan met een beetje geluk zo oplopen tot wel 60% per ticket. Zeker de moeite waard dus!

Plopsa Coo korting via de Jumbo

Je kunt dit jaar weer een korting pakken voor Plopsa Coo via de Jumbo. De korting die je krijgt kan wel tot € 12,50 per persoon zijn. Helaas is deze maximale korting niet op alle dagen geldig. Kijk hier dus even goed naar als je gebruikt wilt maken van deze deal.

Plopsa Coo korting via de Kruidvat

Het Kruidvat had een hele goede korting online staan waar je het 2e kaartje gratis kreeg, helaas is deze nu niet meer geldig, We houden het voor jou in de gaten, want we verwachten dat deze korting wel weer online komt. We zullen dit dan hier met jou delen. 

 

Plopsa Coo

Vanuit Nederland ben je zo in Plopsa Coo, als je vroeg weg gaat heb je de hele dag plezier. Er zijn hier namelijk maar liefst 25 attracties voor jong en oud waar je de hele dag gebruik van mag maken. Het is een echt familiepretpark, welke vooral op de wat jongere kinderen is gericht. Er is wel een achtbaan, maar de meeste attracties zijn leuk tot een jaar of 10. Denk aan attracties als een Bobslee, een Labyrint, in een rubberen bootje van een glijbaan, of een vlucht maken in de Vlindervlucht. 

 

Attracties bij Plopsa Coo

Als we kijken naar de attracties, zien we dat er erg veel te doen is! Je kunt in een bobslee stappen, in een achtbaan, op de vliegende fietsen, in een kabelbaan, eendjes vissen, nat worden in een boomstam, op een hoogte van 65 meter in een zweefmolen, een potje minigolf spelen en laten we de speeltuinen niet vergeten. Er is genoeg te doen bij Plopsa Coo, en het is slim om er een hele dag voor te reserveren want zoveel tijd heb je echt nodig!

 


Plopsa Coo adres:

Grand Coo 4

4970 Stavelot, België

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.