Plopsaland de Panne korting 2023

Plopsaland de panne korting

Naast Plopsaqua vind je Plopsaland de Panne. Deze twee zijn perfect om te combineren met elkaar! En laten er nou ook aardig wat leuke kortingen online staan waar jij gebruik van kunt maken! Als je dit doet, kun je vaak vandaag nog naar Plopsaland gaan met deze tickets. Kom genieten in dit toffe themapark van Studio 100!


Plopsaland de Panne korting

Bij Plopsaland zelf kun je ook tickets kopen voor een dagje plezier!

 


Plopsaland de Panne via een veiling 

Koop je tickets via VakantieVeilingen en pak een leuke korting!

 


Plopsaland de Panne 35% korting

Bij Actie van de Dag krijg je nu een leuke 35% korting op tickets voor Plopsaland de Panne.

 


Plopsaland de Panne 25% korting 

Bij Tripper krijg je nu 25% korting op je tickets voor een dagje Plopsaland!

 


Plopsaland de Panne korting 

Bij Ticketveiling kun je nu meebieden op tickets op tickets van Plopsaland.

 


Plopsaland de Panne korting hotel

Willen jullie graag een nachtje weg na Plopsland de Panne? Klik dan verder!

 


Plopsaland de Panne korting Postcodeloterij agenda

Je krijgt nu een korting van 20% voor een ticket van Plopsaland de Panne. Je hebt hiervoor de kortingsbon uit de voordeelagenda nodig. Deze krijg je elk jaar thuis gestuurd als je lid bent van de Postcodeloterij. Je kunt deze korting gebruiken voor maximaal 5 tickets in totaal.

 

Tickets kopen bij Plopsaland zelf

Je kunt bij Plopsaland zelf ook je tickets online kopen. We zien alleen wel dat je hier vaak geen korting kunt pakken, en dus de normale kassaprijs zult betalen voor je ticket. Pak hier deze deal.

Plopsaland de Panne korting via korting sites

Plopsaland de Panne korting kun je ook altijd wel pakken via één van de sites die tickets verkopen met een korting, Denk hierbij aan Actievandedag, Social Deal en Groupon. Deze staan bomvol met kortingen voor pretparken, en zo ook vaak voor Plopsaland de Panne. Wees slim, en check dit. We zetten deze kortingen bovenaan deze pagina neer als je ze kunt pakken.

Plopsaland de Panne korting via de ING

Als je klant bent van de ING, krijg je nu een toffe Plopsaland de Panne korting! Je spaart dan automatisch voor punten, welke je kan inwisselen voor een leuke korting. Je kunt nu € 14,50 korting krijgen op je tickets! Dit is een aardig hoge korting!

Gratis naar Plopsaland de Panne

Kinderen t/m 11 jaar mogen gratis naar binnen op hun verjaardag! Wel even legitimatie meenemen! Ook hoef je geen ticket te kopen voor kinderen kleiner dan 85CM, deze mogen ook gratis naar binnen bij Plopsaland de Panne.

Plopsaland de Panne korting door mee te gaan bieden

Eigenlijk het hele jaar door zien we dat je kunt meebieden op tickets voor Plopsaland de Panne. Je kunt dit doen bij VakantieVeilingen of Ticketveiling. Super leuk om te doen, want je bedenkt zelf wat je bod gaat zijn. Met een beetje geluk mag je de tickets ook hebben voor dat bod. Wel  moet je nog administratiekosten betalen bovenop dat bod. Als je deze korting kunt pakken, staat dit bovenaan deze pagina en kun je direct doorlinken naar de juiste veiling. 

Plopsaland de Panne

Dit  themapark van Studio 100 vind je in België, vlakbij de Noordzeekust en de Franse grens. Erg leuk om te combineren met Plopsaqua, een waterpark direct naast Plopsaland. Is jullie kind fan van de televisieprogramma’s van Studio 100? Dan moet je echt een bezoek brengen aan dit pretpark. Je ziet hier K3, Bumba, K3, Samson & Gert. Piet Piraat, Maya de Bij, Kabouter Plop en nog veel meer! Dit pretpark heeft achtbanen, een carrousel, geitjes welke je van dichtbij kunt zien en nog veel meer!

 

Soorten attracties bij Plopsaland de Panne

Er zijn heel veel attracties bij Plopsaland de Panne, teveel om hier neer te zetten. Er zijn glijbanen, achtbanen, draaimolens, wildwaterbanen, speeltuinen verdeeld over het hele pretpark, een verfrissende kabouterdouche of klim omhoog via De Klimboom. Jong en Oud zullen zich hier prima vermaken. De attracties die je ziet zijn gelinkt aan een bepaald televisieprogramma. 

In samenwerking met Tomorrowland is er in Plopsaland De Panne in de zomer van 2021, een super gave rollercoaster geopend: The Ride to Happiness by Tomorrowland.

 

De shows bij Plopsaland de Panne

Naast de vele attracties die er zijn bij Plopsaland de Panne, kun je ook genieten van leuke shows. Toen wij er waren, was er een show van Mega Mindy bijvoorbeeld. Vaak zijn het shows waar een specifiek televisiepersonage de hoofdrol in heeft. Ook zijn er toffe shows met HalloweenOok zijn er vaak shows over Maya, Plop, Peppa Pig, Paw Patrol en nog veel meer bekenden! Je kunt het beste even op de website van Plopsland kijken om te zien welke show op welke tijd zal draaien. 

 

Waterpark bij Plopsaland de Panne

Direct naast Plopsaland de Panne vind je Plopsaqua, een waterpark waar je uren plezier kunt hebben met het hele gezin. Dit is perfect te combineren met een bezoek aan het pretpark. Je boekt namelijk een tijdslot van 4 uur. Als je wilt kun je ook een dagticket boeken, maar dit doen de meeste niet. Je kunt ook vaak een combinatieticket kopen, deze zal jou dan ook korting geven.

 


Plopsaland de Panne adres:

De Pannelaan 68

8660 De Panne, België

 

Phone:

 +32 58 42 02 02

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.