DippieDoe korting 2023

DippieDoe korting

Bij DippieDoe betaal je al niet heel veel voor de entree, maar met een korting gaat het nog leuker worden om te gaan! De kortingen die we doorgaans zien, lopen op tot wel 26% per persoon, en zijn dus zeker de moeite waard om te pakken als je wilt gaan. Met veel van de kortingen kun je last minute ook gaan, want je krijgt ze na betaling direct in je mailbox. Voor sommige kortingen moet je ergens lid van zijn, en voor sommige moet je even sparen. Je ziet ze hieronder allemaal staan!

 DippieDoe korting via een veiling

Bij Ticketveiling zien we regelmatig tickets voorbij komen van DippieDoe.

 


DippieDoe korting

Je kunt vaak meebieden op tickets voor DippieDoe en pak een korting!

 


DippieDoe 33% korting via Tripper

Koop je tickets bij Tripper en krijg een paar keer per jaar 33% korting op je tickets.

 


DippieDoe korting AVDD

Bij Actievandedag staan elke dag leuke en hoge kortingen online voor een dagje weg!

 


Hotel boeken na een dag DippieDoe

Een goed idee! Lekker blijven slapen na een dag plezier bij DippieDoe! Boek lekker een hotel.

 


DippieDoe korting via AD

Bij AD Webwinkel krijg je nu € 3,95 korting op je tickets. Pak hem snel en ga voordelig weg!

 


 

DippieDoe korting via Tripper

Bij Tripper kan je altijd leuke kortingen krijgen voor een dagje weg, en nu ook voor DippieDoe. De korting die je kunt krijgen, is 26% per persoon. Is dus best een leuke korting! Je krijgt de tickets na betaling direct in je mailbox, en kunt dus vandaag nog gaan als je zou willen!

DippieDoe korting Jumbo

Bij de Jumbo hebben ze een toffe actie, dat je kunt sparen voor kortingen op dagjes weg in Nederland. Zo was dit vorig jaar ook € 5- korting voor DippieDoe. Helaas kun je hier op dit moment niet sparen voor een korting voor DippieDoe. 

DippieDoe korting ANWB

Als lid van de ANWB krijg je nu een korting van maar liefst 20% op je entreekaarten voor DippieDoe. Je bestelt je tickets online, en kunt aan de kassa geen korting krijgen via de ANWB. Vergeet niet te reserveren voordat je van huis gaat! Dit is een leuke korting, maar je moet wel echt lid zijn. Ze vragen bij het bestellen namelijk om je lidmaatschapsnummer. 

DippieDoe korting via de Postcodeloterij

Elk jaar krijg je als lid van de Postcodeloterij een agenda in de bus. In de agenda zitten allemaal kortingsbonnen, en zo ook eentje voor DippieDoe. Je krijgt je tickets dan voor € 9,75 en in de wintermaanden voor maar € 5,-. Je mag 4 tickets gebruiken met deze korting. Op de kortingsbon in de agenda staat omschreven hoe je aan deze tickets met korting kunt komen. 

DippieDoe korting via dealsites

Er zijn verschillende websites waar jij korting kunt krijgen op tickets voor DippieDoe. Zo hebben we kortingen voorbij zien komen van 35% bij Tripper en AD Webwinkel! Zeker de moeite waard. Als deze kortingen actief zijn, zie je ze bovenaan deze pagina staan.

DippieDoe korting pakken door mee te gaan bieden in een veiling

We hebben verschillende websites met veilingen online gezien, waar jij tickets met korting kunt pakken. Dit zijn VakantieVeilingen en Ticketveiling. Door hier mee te gaan bieden op tickets voor DippieDoe kan je korting zo maar oplopen tot wel 70% als je een beetje gelukt hebt! Houd er wel altijd rekening mee dat je vaak nog de administratiekosten moet betalen. Deze komt  bovenop het bedrag van je bieding.

 

DippieDoe

Dippie Doe bestaat uit verschillende delen. Ze hebben een binnenhaven en een buitenhaven. Het parkoppervlak van DippieDoe is maar liefst 27.000 vierkante meter, groot genoeg dus om een dag te spelen! Met 17 attracties binnen en buiten is er genoeg te doen voor de kinderen. Voor sommige attracties moet je 140 cm zijn voordat je er zonder begeleiding gebruik van mag maken. De buitenhaven is niet het hele jaar geopend, meestal vanaf april. Hier is een mega strandkussen, een leuke kinderachtbaan, botsauto's een speeltuin en nog veel meer. In de binnenhaven vind je de Stormmolen, de Ballenbaai, de Klauter kajuit en de Grote Golf. Genoeg te doen voor jong en oud! Sinds 2007 zijn ze in de wintermaanden ook open, een perfect uitje met minder lekker weer dus!

TIP: Combineer een bezoek aan DippieDoe met een bezoek aan Aquabest, een recreatiemeer met een zwem- en strandgedeelte in de buurt. 

 

Wat kost een DippieDoe ticket?

De entreeprijzen wisselen per seizoen, en per dagdeel. We adviseren je dus om hier even te kijken als je wilt weten wat een ticket zonder korting kost.

 

 


DippieDoe adres:

Ekkersweijer 1

5681 RZ Best

 

Telefoonnummer:

0499 330 204

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.