Drievliet korting 2023

Drievliet korting

Drievliet in Den Haag is een toffe plek om jouw dag door te brengen, en laat je hier nou precies goed zijn voor een toffe korting! Elke dag zoeken wij het hele internet af voor de beste deals, zodat jij lekker voordelig naar Drievliet kunt gaan. Weet jij een te gekke korting, maar staat deze hier nog niet tussen? Laat het ons weten! 

 Drievliet 25% korting

Bij Actie van de Dag krijg je nu een korting van 25% per persoon.

 


Drievliet in de veiling

Kijk snel of je kunt meebieden op tickets voor Drievliet. 

 


Tot 26% korting Drievliet

Bij Tripper krijg je vaak tot 26% korting op je tickets voor Drievliet. 

 


Drievliet last minute

Wil jij graag last minute naar Drievliet? Dit kan! Waar je alleen wel rekening mee moet houden, is dat je moet reserveren en het kan zijn dat het pretpark al vol zit. Dan kun je helaas niet last minute gaan. Kortingen die je kunt pakken voor een last minute, zijn de kortingen van bijvoorbeeld AD Webwinkel. Social Deal of Actievandedag. Deze tickets krijg je namelijk na betaling direct in je mailbox.

Drievliet korting via Air Miles

Helaas kun je op dit moment geen korting pakken voor een dagje Drievliet met jouw Air Miles. Sinds een tijdje zijn de uitjes een stuk geslonken bij de Air Miles kortingen. Mocht hij er weer staan, dan delen we hem met je!

Drievliet korting ANWB

Op dit moment kun je niet naar Drievliet met een korting via de ANWB.

Drievliet korting via een veiling

Bij VakantieVeilingen en Ticketveiling kun je elke dag weer meebieden op entreekaarten voor dagjes weg. Zo ook voor Drievliet. De korting die je kunt krijgen, kan aardig hoog oplopen als je dit via deze manier doet. Je moet wel even onthouden dat je ook administratiekosten moet betalen bovenop jouw bod. Deze liggen meestal rond de € 5,-

 

Drievliet

Drievliet is een echt familie pretpark en je vindt deze in Den Haag. Perfect dus om te combineren met het strand! Dit park is prima geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt even lekker op zijn kop hangen in De Kwal, of een rondje hard gaan in de achtbaan Formule X. Doen jullie het liever wat rustiger aan, of zijn jullie met kleine kinderen? Stap dan in de Vliegende Vissen of lach je rot in de Lachgrot. Zorg dat je droge kleding voor de kinderen meeneemt, wat er is ook een Fonteinplein waar ze gehaaid doorheen zullen gaan lopen!

 

Spraypark bij Drievliet

Is het een mooie zonnige dag? Neem dan jullie zwemkleding en handdoeken mee! Je kunt namelijk bij mooi weer spelen bij het Spraypark van Drievliet. Deze interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen is geweldig voor de kinderen. Overal waar je kijkt, zie je water vliegen! Voor de kleine kindjes is er o.a. een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano en voor de wat grotere kinderen tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels! Plezier gegarandeerd!

 

Wat kost een Drievliet ticket?

Bij Drievliet betaal je in 2022 voor zowel kinderen en volwassenen € 26,50 p.p. Zorg dus dat je een goede korting te pakken kunt krijgen, anders kan het een duur dagje worden als jullie met een heel gezin gaan. ;-)

 


Drievliet adres:

Laan van 's-Gravenmade 81

2495 BD Den Haag

 

Telefoonnummer:

070 399 9305

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.