Duinrell korting 2023

Duinrell korting

Wij zoeken elke dag naar de beste Duinrell kortingen die er zijn. Doe er je voordeel mee, en ga lekker voordelig een dagje uit! De kortingen die we de afgelopen tijd hebben gezien, kunnen oplopen tot wel 50% per persoon, dit is een aardige korting en kan jou dus aardig wat geld besparen op een dagje Duinrell.

 Duinrell korting op tickets

Koop je Duinrell tickets bij Dagtickets, en pak een korting

 


Duinrell in de veiling

Pak korting door mee te gaan bieden bij VakantieVeilingen.

 


Duinrell korting 40%

Bij Tripper krijg je nu 40% korting op een je tickets voor Duinrell.

 


Duinrell tickets via Actievandedag

Bij Actievandedag zijn vaak toffe kortingen te krijgen voor Duinrell.

 


Boek een hotel in de buurt van Duinrell

Blijf slapen na een dagje Duinrell bij één van de hotels in de buurt.

 


Duinrell korting via Ticketveiling

Ga snel meebieden op entreekaarten voor Duinrell.

 


 

Duinrell last minute

Last minute naar Duinrell is een prima idee! Je kunt bij veel ticketaanbieders een korting pakken, en je tickets vandaag nog in je mailbox krijgen. Zo kun jij dus last minute en mét korting naar Duinrell! Zorg wel dat je het juiste e-mailadres opgeeft, want anders kun je alsnog achter je tickets aan en dat gaat meestal niet zo heel erg snel.

 

Duinrell korting via Air Miles

Heel veel jaren kon je met je Air Miles een leuke korting krijgen op tickets voor Duinrell. Helaas is dat nu niet meer mogelijk. Het aantal uitjes dat meedoet aan deze actie, is erg geslonken dit jaar. Onwijs balen, maar gelukkig zijn er nog andere manieren om aan een korting te komen. Lees snel verder! 

Duinrell korting Jumbo

Als je bij de Jumbo boodschappen doet, kun je al jaren achter elkaar sparen voor punten. Met deze punten kun je dan weer korting pakken, welke je kunt opstapelen met € 2,50 per keer. Dit kan wel oplopen tot € 30,- korting. Zeker de moeite waard dus. Helaas zien we alleen dat Duinrell er dit jaar niet tussenstaat, en je dus geen korting kunt pakken op deze manier.

 

Duinrell kaartjes Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je regelmatig tickets voor een dagje weg met korting kopen. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld een aantal actieproducten te kopen, maar soms hoef je er niks voor te doen en kun je ze zo kopen. Op het moment van schrijven kun je deze korting niet gebruiken voor Duinrell

 

Duinrell korting via Hema

Bij de Hema hebben ze soms erg goede deals voor dagjes weg. Zo ook af en toe voor Duinrell. We zeggen er wel bij dat je echt geluk moet hebben, deze korting is niet vaak actief! Neem dus snel een kijkje op de website van de Hema om te zien of je hem momenteel kunt gebruiken.

 

Duinrell korting ANWB

Als lid van de ANWB kun je vaak aardig wat korting pakken op een dagje weg. Helaas is dit niet mogelijk voor Duinrell. We houden het voor je in de gaten, we denken namelijk dat deze korting binnenkort weer actief zal worden. Uiteraard delen we dit dan direct met jou!

 

Gratis entree Duinrell

Kun je gratis naar binnen bij Duinrell? Dit is een vraag die we best vaak krijgen. Als je een huisje boekt bij Duinrell, krijg je gratis entree tot het Tikibad. Ook als jij een veteraan ben krijg je gratis entree. Heel soms zien we wel eens dat Kruidvat bijvoorbeeld gratis kaartjes uitdeelt bij bepaalde actieproducten. Kinderen t/m 2 jaar mogen ook gratis naar Duinrell, Vergeet hiervoor geen legitimatiebewijs. Deze heb je nodig!

 

Duinrell korting via Campina

Bij Campina kun je weer sparen voor leuke dagjes uit. De korting die je krijgt voor Duinrell is maar liefst 30% en dus zeker de moeite waard! Wat jij moet doen om van deze Duinrell korting gebruik te maken, is artikelen van Campina kopen en de codes die erop staan online invoeren. Als je dit doet, spaar je en kun je korting pakken op je tickets.

 

Duinrell

Bij Duinrell kun je meer doen dan alleen in de achtbanen stappen, je kunt er namelijk een duik nemen in het Tikibad! Heerlijk zwemmen combineren met een dagje pretpark, onze kinderen vinden het te gek! Je vindt Duinrell in Wassenaar, midden in een groenrijke omgeving. Wij vinden Duinrell echt een familiepark, het is geschikt voor alle leeftijden. Zo zijn er achtbanen, maar ook is er een draaimolen, een speeltuin en nog veel meer. Ook worden er toffe shows gegeven bij Duinrell. Je kunt op de website van Duinrell zelf zien welke shows er momenteel gegeven worden, hoe laat en waar. Wij zijn er zelf een keer naar een sinterklaasshow geweest, super leuk! 

 

Tikibad bij Duinrell

Bij Duinrell kun je ook zwemmen in het Tikibad, ideaal om te combineren met een dagje pretpark. Als jij overnacht bij Duinrell, dan mag je gratis gebruik maken van het Tikibad. Je vindt hier maar liefst 21 glijbanen, een buitenbad en een binnenbad, en voor de kleintjes onder ons is er ook plek om te spetteren in het water. Het buitenbad is open van mei tot september. Met maar liefst 1,5 kilometer aan glijbaanplezier, is het Tikibad het allergrootste glijbanenparadijs van de hele Benelux! Zeker de moeite waard om dus een keer heen te gaan.

 

Op vakantie naar Duinrell

Willen jullie een keer een hele andere vakantie dan zon, zee en strand? Ga dan naar Duinrell! Je kunt hier verblijven op de camping of in een vakantiehuis. Ook zijn er Duingalows en kun je gaan voor een glamping i.p.v. kamperen. Willen jullie met een hele groep gaan? Ook dat kan want er zijn groepsaccommodaties welke gaan tot wel 104 personen! Ruimte zat dus als je met een grote groep wilt gaan. Je kunt ook een dagje zee plannen, daar ben jevlakbij. Vergeet niet te kijken bij de kortingen die er zijn voor een vakantie. Denk hierbij aan een last minute korting of een vroegboekkorting. Ook zijn er de Duinrell Winterweekenden.

 

Wat kost een Duinrell ticket?

Als we kijken naar de entreeprijzen van Duinrell, zien we het volgende:

  • Tikibad 3 uur vanaf €19,50

  • Attractiepark vanaf €17,50

  • Kinderen t/m 2 jaar oud (met legitimatiebewijs*)Gratis

  • Parkeren € 10,- per auto

  • Toegang hond € 6,-

 


Duinrell adres:

Duinrell 1

2242 JP Wassenaar

Telefoonnumer:

070 515 5255


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.