Hellendoorn korting 2023

Hellendoorn korting

Willen jullie binnenkort een dag naar Hellendoorn, en zoeken jullie een hoge korting? We gaan je helpen! Elke dag zoeken wij het internet af naar de beste kortingen, zodat jij lekker voordelig een dagje weg kunt naar Hellendoorn. Voor Hellendoorn zijn regelmatig goede kortingen te krijgen, alleen staan ze niet altijd het hele jaar online. We gaan hieronder alle kortingen met je delen.

 Hellendoorn 34% korting via Tripper

We zien een korting online staan van 34% per persoon!

 


Hellendoorn korting via veiling

Regelmatig kun je via een veiling een Hellendoorn korting pakken 

 


Hellendoorn korting Social Deal

Bij Social Deal hebben ze elke dag hoge kortingen online staan!

 


Hellendoorn korting via Ticketveiling

Je kunt bij Ticketveiling vaak meebieden op tickets voor een dagje Hellendoorn. 

 


Hellendoorn korting via Actievandedag

Pak een Hellendoorn korting via Actievandedag. Hier staan veel dagje weg mét korting op.

 


Hellendoorn tot 26% korting Voordeeluitjes

Boek een hotel in de buurt van Hellendoorn. Makkelijk, ontspannen én erg leuk!

 


 

Hellendoorn last minute

Je kunt ervoor kiezen om last minute naar Hellendoorn te gaan. Echter zal dit niet heel veel uitmaken met de kortingen, je krijgt niet een korting omdat je op het laatste moment gaat. Wel kun je een aantal kortingen pakken, waarbij je de tickets direct in je mailbox krijgt. Zo heb je een korting te pakken én kun je last minute naar Hellendoorn.

 

Hellendoorn korting via Air Miles

Helaas kun je momenteel geen korting pakken voor Hellendoorn met je Air Miles. Deze kortingen hebben er heel lang uitgelegen, en nu ze weer terug zijn zien we dat het aanbod een stuk kleiner is geworden. Je kunt wel naar de Efteling of Beekse Bergen met je Air Miles. Wellicht is dat een optie als je per se met Air Miles wilt gaan. Zodra je naar Hellendoorn kunt gaan hiermee, zullen we dit hier delen met je.

Hellendoorn korting ANWB

Helaas kun je momenteel niet naar Hellendoorn met een korting via de ANWB. We zien heel veel kortingen voor dagjes uit, maar helaas staat dit park er niet tussen. We houden het in de gaten voor je!

Hellendoorn korting via de Albert Heijn

Bij de Albert Heijn kan je soms terecht voor een Hellendoorn korting. Je krijgt dan bij een volle spaarkaart het 2e kaartje helemaal gratis! Dit is een topdeal als deze actief is. Het beste kun je dit even checken op de website van AH zelf, maar dan nog moet je wel een volle spaarkaart hebben om van deze korting gebruik te kunnen maken!

Hellendoorn korting via een veiling

Je kunt regelmatig meebieden op tickets voor Hellendoorn via de veiling van Ticketveiling. Vaak kun je dan meebieden op 2 entreekaarten, en de korting kan aardig oplopen! Meebieden is gratis, maar je moet er wel rekening mee houden dat je verplicht bent de Hellendoorn tickets af te nemen, en dat je vaak nog administratiekosten moet betalen welke bovenop je bod komen.

Gratis entree Hellendoorn

Ben jij op zoek naar een gratis entree voor Hellendoorn? Dan heb je geluk. Soms kun je namelijk gebruik maken  van een actie waarbij je het 2e kaartje gratis krijgt. Hier hoef je niks extra's voor te doen, deze krijg je gewoon als je een ticket besteld bij Hellendoorn. Kinderen t/m 2 jaar kunnen ook gratis naar binnen bij Hellendoorn. Ben jij jarig? Dan krijg je ook een gratis entree bij Hellendoorn. Neem wel even je legitimatie mee!

 

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn is een bekend familie pretpark, in Hellendoorn. Een perfect park voor jong en oud, iedereen vermaakt zich hier. Er zijn spannende attracties zoals achtbanen, maar ook wat minder spannende attracties voor de kleintjes onder ons. Neem droge kleding voor de kinderen mee, want de kans is groot dat ze nat uit de Wild Waterval zullen komen. ;-)

Het hele jaar door kun je ook mooie shows zien bij Hellendoorn. Je kunt op hun website zien welke show er op dit moment speelt. Wil je meer weten over Hellendoorn? Neem dan een kijkje op deze pagina, die weet alles wat je moet weten over Hellendoorn!

 
 

Attracties bij Hellendoorn

Hellendoorn heeft op het moment van schrijven ruim 30 attracties waar je gebruik van kunt maken als je er een dagje heen gaat. Met 3 achtbanen is dit pretpark ook een prima plek voor mensen die van wat meer spanning houden. Ook kun je er nat worden in de Wildwaterval of spelen in Het web. Welke wij ook leuk vinden, is het Drakennest, een Mega Disk’O coaster! Voor de kinderen is er ook een achtbaan die niet over de kop gaat. Hellendoorn is echt een pretpark voor jong en oud!

 
 

Achtbanen bij Hellendoorn

Er zijn een paar achtbanen bij Hellendoorn, de één wat spannender dan de ander.

  • Rioolrat

  • Balagos

  • Donderstenen

 

Wat ook erg leuk is, is de Tarantula Magica! En de boomstammen waarin je keihard naar beneden roetsjt en nat kan worden!

 

 

Aquaventura Slidepark

Bij Hellendoorn hebben ze nu ook het Aquaventura Slidepark. Dit is een outdoor waterpark van 5000m2 met maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen! Hier moet je wel een apart entreekaartje voor kopen. Voor de kleine kindjes hebben ze een leuke waterspeelplek. Let op: Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Je kunt dus niet alleen even komen zwemmen. En vol= vol! Er gelden per glijbaan bepaalde lengte eisen, hier dien je je dan ook aan te houden i.v.m. de veiligheid.

 

 

Wat kost een Hellendoorn ticket?

De prijzen bij Hellendoorn wisselen per moment. Zo betaal je in de middag minder dan voor een hele dag. Ook betaal je voor het Aquaventura park weer een apart bedrag. Het beste kun je dan ook even kijken op de website van Hellendoorn zelf.

 


Hellendoorn adres:

Luttenbergerweg 22

7447 PB Hellendoorn

 

Telefoonnummer: 

0548 659 159

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.