Julianatoren korting 2023

Julianatoren korting

Als jij op zoek bent naar een goede Julianatoren korting, zit je hier goed! Wij vertellen jou graag alle manieren waarop je een korting kunt pakken. Sommige zijn niet het hele jaar actief, voor weer een ander moet je sparen en voor weer een ander hoef je niet meer te doen dan alleen de tickets te kopen. Hieronder gaan we je uitleggen hoe je een Julianatoren korting kunt pakken en waar dit kan.


Julianatoren 18% korting via Actievandedag

Krijg nu 18% korting op je tickets voor een dagje Juliatoren! Ga snel naar deze toffe deal!

 


Julianatoren korting bij Social Deal

Halloween bij Julianatoren! Nu koop je de tickets met een korting van 18% per persoon!

 


Julianatoren korting via veiling

Je kunt regelmatig meebieden op tickets voor een dagje Julianatoren. Dit is een goede manier voor een hoge korting op jouw tickets.

 


Tot 26% korting Julianatoren via AD

Pak je Julianatoren korting via AD Webwinkel. De korting kan maar liefst oplopen tot wel 26% hebben we in het verleden gezien!

 Julianatoren via een actie website

Er zijn online een aantal websites welke voor jou tickets voor Julianatoren hebben, mét korting. Dit werkt heel makkelijk, het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven hoeveel tickets je nodig hebt. Je hoeft hier niks te sparen, en kunt vandaag nog naar Julianatoren met korting als je zou willen. Je kunt hierbij denken aan Groupon, Social Deal en Actievandedag. Deze kortingen vind je allemaal bovenaan deze pagina als ze actief zijn.

Julianatoren last minute

Willen jullie vandaag nog naar Julianatoren? En het liefst met korting? Dit kan! Je kunt last minute naar Julianatoren toe gaan. Er zijn namelijk aardig wat aanbieders die tickets hebben die je direct in je mailbox krijgt. Ook kun je je tickets bestellen via de website van Julianatoren zelf. Je moet wel even reserveren voordat je gaat, hopelijk is er nog plek!

Julianatoren korting via Air Miles

Helaas zien we dat je op dit moment geen Julianatoren korting kunt pakken door het inwisselen van je Air Miles. Je kon dit heel veel jaren wel, maar vorig jaar zijn er een hoop uitjes weggegaan bij deze actie. We houden het voor je in de gaten, zodra je deze korting kunt gebruiken laten we het je weten.

Julianatoren korting Jumbo

Bij de Jumbo kun je ook dit jaar weer sparen voor leuke kortingen op dagjes uit. Helaas zien we Julianatoren er dit jaar niet bij staan. Kijk snel of je op een andere manier een korting kunt pakken!

Julianatoren korting ANWB

Als ANWB lid krijg je veel kortingen. Op dagjes weg, maar op nog veel meer dingen. Dit kan erg interessant zijn. Helaas kun je op dit moment geen Julianatoren korting krijgen als ANWB lid. Je zult dus even moeten kijken of er een andere korting actief én interessant is voor jou. Soms zien we dat je met Halloween een leuke korting kunt pakken op je tickets, we houden dit in de gaten voor je.

Julianatoren korting door mee te gaan bieden in een veiling

Er zijn een aantal websites waar jij kunt gaan meebieden op entreekaarten voor Julianatoren. Je krijgt dan een korting die kan oplopen tot wel 70% per persoon. Hoe hoog de korting is, hangt af van wanneer je gaat bieden en hoeveel mensen er online zullen zijn. Midden in de nacht zullen er minder mensen gaan bieden, en zal de korting dus waarschijnlijk wat hoger zijn. Vergeet niet om rekening te houden met de administratiekosten die erbij komen. 

Gratis entree voor Julianatoren

We gaan jou vertellen of er een manier is om gratis naar Julianatoren te gaan. Kinderen t/m 1 jaar mogen altijd gratis naar binnen. Soms zien we een actie waarbij je het 2e kaartje gratis krijgt, dit is ook een manier om gratis naar binnen te kunnen voor één persoon. Verder vinden wij helaas geen manieren om gratis naar Julianatoren te kunnen.

 

Julianatoren

Julianatoren is een pretpark voor kinderen tot een jaar of twaalf. Voor de oudere kinderen is dit pretpark niet echt geschikt. Je vindt dit park bij Appeldoorn, en is heerlijk voor een dagje uit. Het meeste is buiten, dus mooi weer is wel belangrijk. Met meer dan 50 attracties zullen de kinderen zich hier zeker een hele dag vermaken. Ook zijn er toffe shows waar je naartoe mag als je een bezoeker bent van Julianatoren. Op Youtube zie je complete shows en TV-series van Jul & Julia staan, erg leuk om te kijken voor de kinderen. Ze kunnen bij de Julianatoren klimmen, in de achtbaan stappen, met water spelen en nog veel meer!Let op: Julianatoren is het niet hele jaar open!

 

Attracties bij Julianatoren

Bij Julianatoren zijn alle attracties geschikt voor kinderen tot een jaar of twaalf. Per attractie staat duidelijk aangegeven hoe groot een kind moet zijn voordat het erin mag. Zo is gauw duidelijk wat wel en niet kan. Er zijn een aantal attracties waar ze wat groter voor moeten zijn, zoals de Hoge Hoed of de tollende muis. Maar geen probleem, er zijn zoveel attracties waar je wel in mag als je wat kleiner bent. Zo mag je in het reuzenrad, de carrousel en het spookslot. Er is genoeg keuze, voor de wat grotere en de nog kleine kinderen. Daarom vinden wij Julianatoren echt geschikt als gezinsuitje!

 

Parkeren bij Julianatoren

Wij vinden het parkeren bij Julianatoren erg goed geregeld. Er zijn twee grote parkeerplaatsen waar ruime plekken zijn, en daar vandaan brengt een bus je naar het pretpark toe. Parkeren is per auto € 9,50 en vergeet je mondkapje niet voor in de bus. ;-) Op parkeerterrein 1 zijn 6 elektra oplaadpunten aanwezig.

 

Wat kost een ticket?

De prijzen aan de kassa zijn niet anders dan de prijzen als je de tickets online koopt bij Julianatoren. De prijzen zijn als volgt:
  • Kinderen 0-1 jaar zijn gratis

  • Bezoekers vanaf 2 jaar€ 26,-

  • Mindervaliden € 16,-

  • Parkeren€ 9,50

 


Julianatoren adres

Amersfoortseweg 35

7313 AC Apeldoorn

 

Telefoonnummer

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.