Linnaeushof korting 2023

Linnaeushof korting

Wij zoeken elke dag online naar de beste Linnaeushof kortingen zodat jij voordelig een dagje weg kunt. De kortingen die we vinden kunnen behoorlijk oplopen, en het is dus echt de moeite waard om er even goed naar te kijken. We moeten je wel eerlijk zeggen dat het op dit moment vrij moeilijk is om een korting te krijgen voor Linnaeushof. We houden het in de gaten voor je! We zien ook dat ze niet lang geleden de entreeprijs aardig hebben verhoogd! Nog meer reden om op zoek te gaan naar een goede korting voor jou!

 Linnaeushof korting Dagtickets

Bij Actievandedag kun je regelmatig voor Linnaeushof tickets kopen met een korting die kan oplopen tot wel 50% per persoon!

 


Linnaeushof tickets in de veiling

Koop je tickets voor Linnaeushof met korting via een veiling en pakt de hoogste korting. Bepaal zelf je prijs tijdens het bieden!

 


Linnaeushof korting Social Deal

Bij Social Deal staan er elke dag weer mooie kortingen online voor een dagjes weg, en zo ook vaak voor Linnaeushof.

 


 

Linnaeushof korting via een last minute

Ben jij van plan om op korte termijn naar de Linnaeushof te gaan? Dat kan, maar hou er wel rekening mee dat je moet reserveren voordat je gaat. Het kan dus zijn dat het park vol is. Als we kijken naar de tickets, zien we dat je online ook tickets kunt bestellen bij Linnaeushof, en aan de kassa kun je geen tickets meer kopen! Wacht dus niet te lang als je weet dat je wilt gaan. Als er een korting actief is waarmee jij last minute kunt gaan, dan staat die bovenaan deze pagina.

Gratis entree Linnaeushof

Regelmatig krijgen we de vraag of er een mogelijkheid is om gratis naar Linnaeushof te gaan. Dit snappen we, echter is dit niet heel makkelijk. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief kun je kans maken op twee gratis tickets. Kinderen van 0 t/m 1 jaar hebben ook gratis entree bij Linnaeushof. 

Linnaeushof korting via verschillende ticketaanbieders

Online zijn er verschillende aanbieders die jouw tickets met korting kunnen verkopen. Denk hierbij aan websites als Actievandedag, AD Webwinkel en Social Deal. Zodra we zien dat hier een goede Linnaeushof korting te krijgen is, plaatsen we deze bovenaan deze pagina zodat jij deze makkelijk en snel kunt pakken.

Linnaeushof korting via een veiling

Op het moment van schrijven is dit geen manier om een korting te krijgen voor Linnaeushof, maar we houden het in de gaten voor je. Als je hier een korting kunt pakken, heb je geluk. We zien vaak dat de tickets voor dagjes weg hier met een korting van wel 60% de deur uit gaan! Ook hiervoor is het zo, als we zien dat deze manier actief is, delen we dit met je! 

Linnaeushof

Als jouw kinderen van spelen houden, dan moeten ze een dagje naar Linnaeushof. Onze kinderen vinden het hier geweldig en vermaken zich de hele dag! Een deel is overdekt, dus hier kunnen ze mooi spelen als het wat minder lekker weer is. Je vindt bij Linnaeushof maar liefst 350 speeltoestellen en attracties, onwijs veel dus! IVM corona is de binnenspeeltuin even gesloten. dit is jammer. Ook is er een leuke waterspeeltuin, dus vergeet niet om badkleding, handdoeken en zonnebrand mee te nemen. Wist jij dat het Europa's grootste speeltuin is? De speeltuin is opgedeeld in twee delen: de Grote speeltuin en de Kleuterspeeltuin. Deze laatste is speciaal voor de kleintjes onder ons. Bij de Grote speeltuin vind je meer dingen als een kabelbaan of een Pirateneiland met hoge netten en touwen.

 

Linnaeushof waterspeeltuin

De waterspeeltuin is erg leuk als het zonnetje schijnt! De kinderen kunnen hier dan heerlijk even afkoelen tussen het spelen door. Het is geen zwembad, maar echt een speeltuin met water. Denk aan een grote emmer die zich vult met water en ineens valt, glijbanen en verschillende kranen waarmee de kinderen bepalen uit welke pijpen het water komt stromen. Om de waterspeeltuin heen zie je grote palmbomen en levensgrote dromedarissen staan. Wat wij erg fijn vonden, was dat bij het gedeelte voor de hele kleine kindjes je als ouders op de bankjes je kind in de gaten kon houden. Je hoeft geen extra ticket te kopen als je gebruik wilt maken van de waterspeeltuin bij Linnaeushof, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen.

 


Linnaeushof adres:

Glipperweg 4C

2104 AK Heemstede

 

Telefoonnummer:

023 584 7624

 


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.