Molenwaard korting 2023

Molenwaard korting

Bij Molenwaard is veel te doen, en hoe leuk is het als je dit pretpark kunt bezoeken met een leuke korting?! En laten we dan net geluk hebben, er zijn eigenlijk het hele jaar door wel kortingen te krijgen voor Avonturenboerderij Molenwaard. Je hoeft dus eigenlijk nooit de volle entreeprijs te betalen als je hier een dagje naartoe zou willen gaan. Lees hieronder snel hoe je aan de beste korting kunt komen.

 Molenwaard korting via een online veiling

Bij Ticketveiling kun je nu meebieden op tickets voor een dagje Molenwaard!

 


Molenwaard korting via AD Webwinkel

Bij AD Webwinkel krijg je nu € 4,45 korting op je tickets voor een dagje Molenwaard.

 


Korting voor Molenwaard bij Actievandedag

Koop je tickets snel met korting bij Actievandedag.nl.

 


Molenwaard korting via Social Deal 

Bij Social Deal kun je regelmatig een Molenwaard korting vinden!

 


Molenwaard tickets in de veiling

Blijf slapen in een heerlijk hotel na een dag genieten bij Molenwaard!

 


Molenwaard tickets online kopen

Bij Molenwaard kun je ook je tickets online kopen, dit scheelt je de rij bij de kassa!


Molenwaard korting via de Postcodeloterij agenda

Molenwaard korting kun je pakken als je lid bent van de Postcodeloterij. Elk jaar krijg jij een agenda thuisgestuurd welke bomvol met kortingen staat. De korting die je voor Molenwaard kan pakken is 33% per persoon. Je mag maximaal 5 tickets kopen met deze kortingsbon. Op de bon staat hoe je gebruik kunt maken van deze deal.

Molenwaard korting via korting sites

We zien dat je bij veel websites een korting kunt pakken voor Avonturenboerderij Molenwaard. We zien bij bijvoorbeeld Tripper.nl kortingen staan van 44%. Het voordeel van deze manier van korting pakken, is dat je direct je tickets na betaling in je mailbox krijgt. Als je zou willen, kun je dus vandaag nog naar Molenwaard, mét korting! Dit vinden wij zelf altijd de handigste manier van korting pakken.

Molenwaard korting via de ING

Ben jij klant van de ING? Dan krijg je een korting van 34% op je tickets voor Molenwaard. Je moet hier wel administratiekosten van 0,50 cent betalen.

Korting via de Jumbo

Je kunt bij de Jumbo sparen voor korting op veel dagjes weg, en nu ook voor een dagje Molenwaard. De korting die je krijgt kan oplopen tot € 7,50 per persoon. Deze korting is alleen geldig op de dagen dat het rustig is. Ook moet je dus al een tijdje de boodschappen bij de Jumbo gedaan hebben wil je van deze korting gebruik kunnen maken.

Molenwaard korting via een veiling

Bij VakantieVeilingen en Ticketveiling zien we vaak tickets voor Molenwaard staan. Je kunt dan dus mee gaan bieden op tickets! Je moet wel altijd administratiekosten betalen, hou hier dus even rekening mee als je gaat bieden. Als je op deze manier je tickets koopt, kan dit je maar zo een korting opleveren van wel 70%. De tickets krijg je na betaling binnen en kun je dan gebruiken.

 

Halloween Fright Nights bij Walibi

De bekende Halloween Fright Nights zijn super spannend! Je loopt dan door het pretpark heen in het donker, en overal waar je kijkt zijn er dingen die eng zijn! Walibi is tijdens dit event helemaal versierd in Halloween sferen, en door het park lopen allemaal enge personages die jou bang willen maken. Let op, dit is soms echt heel eng! Bekijk het filmpje hieronder maar eens, deze is van het jaar 2021. Als jij van deze spanning houdt, dan is het ook leuk om te gaan eten bij de DINNER EXPERIENCE. Ben jij niet bang voor kettingzagen, enge figuren en het donker? Dan moet je hier geweest zijn!

 

Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard beleef jij samen met Fien & Teun de tofste avonturen! Het is hier gezellig, ruim opgezet en je leert er ook nog eens onwijs veel! Het is namelijk zo dat 'spelen is ontdekken' centraal staat hier. Je ziet dit terug in de leuke activiteiten die je bij Molenwaard kan doen. Denk hierbij aan knuffelen met geitjes, zelf bloemkool kweken in een kas, een ritje op de pony maken en nog veel meer leuke dingen! Je kunt zelfs een boerderijdiploma behalen! 

In de wintermaanden is er vaak een kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. Super leuk!

 

Fien en Teun

Als wij aan Molenwaard denken, dan denken we aan Fien & Teun. Deze twee vrolijke boerenkinderen zie je rondlopen en ontdekken al spelenderwijs hoe het eraan toegaat op het Hollandse landleven. De kinderen vinden ze ook altijd geweldig, en willen dan ook vaak met ze op de foto! Je zult ze vast ontmoeten tijdens jullie bezoek aan Molenwaard.

 

 


Molenwaard adres:

Wilgenweg 3

2964 AM Groot-Ammers

 

Phone:

0184 784 111

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.