Slagharen korting 2023

Slagharen korting

Bij Slagharen is onwijs veel te doen, dus we snappen dat je er graag een bezoekje aan wilt brengen. En dat je natuurlijk gebruik wilt maken van een Slagharen korting! Je zit hier goed, we zoeken voor jou namelijk altijd naar de beste korting van dit moment. Zo weet jij altijd zeker dat je de juiste prijs zult betalen voor je tickets. Ook staan er leuke kortingen tussen voor als je zou willen blijven slapen bij Slagharen, dit kan namelijk ook! Onwijs leuk, kunnen we uit ervaring zeggen! Wij hebben toen geslapen in een Wigwam.

 Slagharen korting via Actievandedag

Bij Actie van de Dag krijg je nu 44% korting op je tickets voor Winter Slagharen!

 


Slagharen korting pakken via de veiling

Bij VakantieVeilingen kun je nu meebieden op Slagharen tickets.

 


Slagharen korting bij Slagharen zelf

Bij Slagharen zelf kun je online ook tickets met korting kopen. 

 


Slagharen korting via Tripper 

Als je op zoek bent naar tickets met korting voor Slagharen, neem dan snel een kijkje bij Tiqets

 


Slagharen korting overnachten

Maak jullie dagje weg leuker met een nachtje weg! Bekijk hier alle hotels in de buurt van Slagharen.

 


€ 13,60 korting op jouw tickets

Je kunt nu bij AD Webwinkel een korting pakken van € 13,60 per persoon! Dit is een goede deal!

 


Slagharen tickets met korting

Bij Slagharen zelf kun je tickets met korting kopen. Je doet dit makkelijk en snel via de website van Slagharen zelf. We zien dat ze werken met wisselende prijzen. Dit kan soms maar zo € 4,- korting per persoon opleveren. Kijk hier dus even goed naar als je tickets gaat kopen. Als je een dag van tevoren tickets koopt, betaal je de kassaprijs. Dat is dus niet slim. 

Slagharen last minute korting

Je kunt last minute tickets krijgen voor Slagharen. Je kunt deze kopen bij Slagharen zelf, maar je kunt ook een kijkje nemen bij websites als Groupon, Actievandedag en Social Deal. Hier staan elke dag veel pretpark kortingen op. Ben jij op zoek naar een Slagharen last minute voor een overnachting? Ook die korting kun je pakken. Je kunt dit doen via de volgende link: Slagharen last minute korting pakken.

 

Slagharen korting via Air Miles

Op dit moment kun je geen korting pakken voor Slagharen met je Air Miles. Helaas zijn er onlangs heel veel pretparken gestopt met deze samenwerking. Gelukkig kun je op andere manieren wel aan een korting komen.

Slagharen korting via de ANWB

Helaas kun je op dit moment geen Slagharen korting pakken via de ANWB.  

Slagharen korting via een veiling

Je kunt vaak meebieden op tickets voor Slagharen bij VakantieVeilingen of Ticketveiling. Deze twee ticket aanbieders zijn bekend en betrouwbaar. Ook brengt het een aardig hoge korting met zich mee, de korting kan namelijk oplopen tot wel 60% per persoon als je een beetje geluk hebt! Wel moet je even onthouden dat je vaak de administratiekosten nog moet betalen. Deze komt nog boven op het bedrag van jouw bod. 

Gratis entree Slagharen

Een gratis entree van Slagharen krijg je sowieso als je blijft overnachten in één van de accommodaties. Ook zien we dat kinderen tot en met 3 jaar gratis toegang hebben tot het park. Hier hoef je dus geen ticket voor te kopen. Verder kun je alleen gratis naar binnen als je ergens tickets gewonnen hebt voor Slagharen.

Slagharen

Slagharen is een bekend pretpark in Nederland. Vroeger vooral bekend om de pony's waar je op kon rijden, die zijn er niet meer. Gelukkig zijn er wel heel veel andere leuke dingen te doen bij Slagharen. Met meer dan 30 attracties zul jij je niet snel vervelen tijdens een dagje in dit pretpark. Voor de grote kinderen en volwassenen zijn er toffe achtbanen, en voor de kleintjes onder ons is er ook genoeg te doen. En laten we de shows niet vergeten! Ook beschikt Slagharen over een gaaf waterpark en zwembad. Hierover hieronder meer! Pretpark Slagharen is een perfect uitje voor de hele familie!

 
 

Waterpark bij Slagharen

Bij Slagharen hebben ze dus meer dan alleen een pretpark! Aqua Mexicana is de naam van dit waterpark. Er zijn maar liefst 10 glijbanen waar je vanaf kunt, sommige hiervan met een band. Sommige zijn met lichtshows en geluid! Ook is er een glijbaan met special effecten met 3D-projecties. De hoogste glijbaan is 12 meter hoog! De kleintjes onder ons kunnen lekker spelen in de waterspeeltuin. Is iedereen moe van het zwemmen? Duik dan met het hele gezin in het bubbelbad voor 70 personen! Lees hier meer over het Waterpark van Slagharen. 

 

Attracties bij Slagharen

Bij Slagharen zijn een aantal achtbanen waar je in kunt stappen. 

  • Gold Rush. 1e triple launch achtbaan van Nederland!

  • Mine Train

Naast deze achtbanen kun je een ritje maken in Wild West Adventure of in de  Ripsaw Falls. In allebei deze attracties maak je kans om nat te worden! Ook is er een Free Fall welke je vanaf 40 meter naar beneden laat vallen! Dit zijn slechts een aantal van de attracties. Kijk hier voor alle attracties van Slagharen. 

 

Klimmen bij Black Hill Ranger Path

Bij Slagharen kun je ook klimmen en klauteren op hoge hoogte in het Black Hill Ranger Path. Je vindt hier een unieke rollglider, klimmuren en een ropecourse met drie niveaus. Onwijs leuk om te doen voor de kinderen! Je moet maar liefst 36 obstakels trotseren om aan de overkant te komen. Durf jij het aan? Wij vinden dit een mooie toevoeging aan Slagharen! Lees hier alles over het klimpark van Slagharen. 

 

Overnachten bij Slagharen

Bij Slagharen heb je ook de mogelijkheid om te blijven slapen! Wij vinden dit echt een aanvulling, en zeker de moeite waard. Wij hebben een keer een weekend in een Wigwam geslapen en konden zo het pretpark in en uit. Ideaal! Ook handig als er nog kinderen slapen tussen de middag! Een weekend weg naar Slagharen gaat een weekend vol plezier voor jong en oud worden. Je kunt kiezen uit de volgende soorten overnachtingen bij Slagharen: 

  • Camping

  • Wigwams

  • Vakantiewoningen

 

 


Slagharen adres:

Zwarte Dijk 37

7776 PB Slagharen

 

Telefoonnummer:

0523 683 000. 

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.