Tivoli korting 2023

Tivoli korting

Tivoli korting is een korting die niet heel makkelijk te krijgen is. Toch hebben we de afgelopen tijd hier en daar wel een leuke korting voorbij zien komen, het kan dus zeker wel! Hier zie je de meest actuele kortingen staan, die je direct kunt gebruiken. Hieronder omschrijven we alle opties om aan Tivoli korting te komen.Tivoli korting Dagtickets

Pak nu een leuke korting op tickets voor Tivoli.

 


Tivoli tickets in de veiling

Check snel of er een veiling is voor Tivoli tickets!

 


15% korting Tivoli

Pak nu 15% korting op je tickets voor Tivoli.

 


Boek een hotel na een dag Tivoli

Boek eens een hotel na een dagje Tivoli. Bekijk hier alle hotels in de buurt.

 


Tivoli korting Social Deal

Social Deal staat bomvol kortingen voor dagjes weg. Check snel de Tivoli korting

 


Tivoli korting 

Bij Actievandedag hebben ze regelmatig een leuke Tivoli korting online staan.

 


Tivoli korting via Tripper

Bij Tripper kan je regelmatig een leuke korting krijgen voor Tivoli die maar zo kan oplopen tot wel 34% per persoon. Zeker dus een goede korting! Je kunt de tickets ook direct gebruiken, je krijgt ze namelijk na betaling direct in je mailbox. Let er wel op dat je het juiste e-mailadres invult. Helaas staat deze korting niet het hele jaar door online, maar als hij actief is zullen we hem met je delen! 

Tivoli last minute

Last minute naar Tivoli gaan kan, maar tegenwoordig ben je wel verplicht om te reserveren voordat je een bezoek brengt. Zo ook bij Amusementspark Tivoli. Je kunt altijd even kijken of je vandaag nog kunt gaan. Tickets kun je bij Tivoli zelf kopen, maar ook via één van de ticketaanbieders die jou een hoge korting geven en bovenaan deze website staan. Je krijgt de tickets na betaling namelijk gelijk in je mailbox.

Tivoli korting Jumbo

Je kunt bij de Jumbo sparen voor leuke kortingen, en in het verleden kon dit ook voor Amusementspark Tivoli. Je kon dan een hoge korting krijgen op je ochtend- of middagticket. Helaas kan dit niet meer. Er zijn een hoop kortingen veranderend via het sparen bij de Jumbo. Zodra deze actie weer actief is, zullen we dit hier delen met je.

Tivoli korting ANWB

Als lid van de ANWB krijg je veel leuke kortingen op dagjes weg. Je kunt via deze weg aardig wat besparen op tickets. Helaas is het voor Tivoli niet meer mogelijk om een korting te pakken met je lidmaatschap. Mocht dit veranderen, dan laten we je dit weten!

 

Amusements-park Tivoli

Tivoli is een pretpark wat geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. Oudere kinderen zullen zich hier waarschijnlijk gaan vervelen. Het amusementspark vind je in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. Je vindt hier attracties die geschikt zijn voor de hele familie. Kleine en wat grotere kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Verdeeld over het park, vind je veel attracties én speeltoestellen, en niet te vergeten een erg leuk en spetterend entertainmentprogramma! De kleintjes kunnen heerlijk spelen in het zand, terwijl de wat oudere kindjes plezier kunnen maken in de Bee Bee. 

 

Attracties Tivoli

We zien attracties die geschikt zijn voor jong en oud, we noemen dit ook wel familieattracties. Geschikt voor alle leeftijden. Meer dan 30 attracties en speelplekken voor de kids moet een dag vol plezier veroorzaken. Zo vind je er een midgetgolfbaan, de bananenbootjes, botsboten, botsauto's, buggy's om in te rijden, een draaimolen, een mini-reuzenrad, een spookhuis, een spettereiland en nog veel meer. Bij Tivoli kunnen de kinderen heerlijk de hele dag spelen.

 

Wat kost een Tivoli ticket?

Bij Tivoli hebben we te maken met ochtend- en middagtickets. We zien dat de ochtendtickets € 10,- zijn. Gaan jullie liever in de middag? Dan ben je voor een ticket € 13,50 kwijt. Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis. Er is geen verschil in prijs voor een kind of volwassenen

 


Tivoli adres:

Oude Kleefsebaan 116

6571 BK Berg en Dal

 

Telefoonnummer:

024 684 4444

 

Email:

info@parktivoli.nl 

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.