Toverland korting 2023

Toverland korting

Wij zoeken elke dag naar de beste Toverland kortingen, en plaatsen deze dan op onze website. Zo hoef jij niet het hele internet af te speuren om alle kortingen te vinden, maar kun je ze gewoon allemaal op een rij zien staan op onze website. We zien eigenlijk het hele jaar door dat er wel een korting te krijgen is voor Toverland. Het is dus slim om eerst even alle kortingen met elkaar te vergelijken en dan te zien welke jou de hoogste korting geeft!Toverland korting Actievandedag

Actievandedag staat altijd vol met kortingen voor dagjes weg!

 


Toverland tickets in de veiling

Toverland tickets zijn vaak in de veiling bij VakantieVeilingen.

 


Toverland korting van 6% via Tiqets

Bij Tiqets kun je nu een korting krijgen van 5% op je tickets 

 


Toverland korting Tiqets

Bij Tiqets kun je terecht voor tickets met korting, en zo ook voor Toverland. De kortingen die je hier ziet kunnen oplopen tot 8% per persoon. Na betaling krijg je de tickets direct in je mailbox, je kunt met deze tickets dus vandaag nog naar Toverland gaan. Let wel op dat je het goede e-mailadres invult bij het bestellen! Anders moet je achter je tickets aan, en kun je waarschijnlijk vandaag niet meer gaan.

 

Toverland korting via VakantieVeilingen

Wij zijn gek op deze manier van korting krijgen. Je mag hier namelijk zelf de prijs betalen. Je kunt zelf bepalen wat je wilt bieden, en als je geluk hebt krijg jij de tickets! Je doet er goed aan door eerst even te checken wat de entreeprijs van de Toverland tickets is. En je moet er ook even rekening mee houden dat je administratiekosten moet betalen als je de veiling wint, deze zijn € 5,50 op het moment van schrijven.

 

Toverland korting via Dagtickets

Dagtickets heeft veel leuke kortingen online staan, en zo ook voor Toverland. Bij deze aanbieder pak je een korting én je krijgt de tickets direct na betaling in je mailbox. Je kunt hiermee dus last minute naar Toverland. De korting is verschillend het hele jaar door, kijk dus snel hoe hoog de korting is die je momenteel kunt krijgen.

Toverland korting via Kruidvat

Bij het Kruidvat kun je regelmatig een leuke korting krijgen op tickets voor Toverland. Helaas staat deze korting niet het hele jaar online, maar als hij actief is kun je maar zo 50% Toverland korting pakken! De korting pakken gaat heel makkelijk, en is zo gedaan! We houden deze korting voor je in de gaten, en zodra hij actief is laten we je dit weten!

Toverland korting via de Hema

Bij de Hema kun je het hele jaar door een korting pakken op tickets voor verschillende dagjes uit. Zo ook regelmatig voor Toverland. Op het moment van schrijven is deze korting helaas niet actief, maar je zou het altijd even kunnen checken. Je kunt dit doen op de website van de Hema zelf.


Toverland

Als je naar Toverland gaat, dan stap je in een magische wereld! Perfect voor jong en oud. Je vindt Toverland in het zuiden van Nederland, in Kronenberg. Wat erg fijn is, is dat dit pretpark geschikt is voor mooi en minder mooi weer. Er is namelijk een deel overdekt. Dit is wel meer geschikt voor de kleintjes, maar om tijdens een regenbui te schuilen is het ook geschikt voor de wat grotere kinderen.

We zien dat Toverland is opgedeeld in verschillende stukken: de Troy Area, de Magische Vallei, Land van Toos en Magic Forest. De kinderen kunnen hier uren spelen, achter elkaar in de achtbaan gaan en uitgeput naar huis gaan. Wij zijn fan van Toverland. Het is een ruim park, maar grote kinderen kunnen hier prima alleen rondlopen.

 

Verschillende delen bij Toverland

Toverland is opgedeeld in verschillende stukken. We gaan je hier wat over vertellen.

Zo heb je het Land van Toos. Dit is een overdekt stuk met een peuterachtbaan, een doolhof en trampolines. Perfect voor de kleintjes onder ons. Ook is er een leuk toverhuis welke de kinderen geweldig vinden. Voor de coureurs onder ons, er is een truckparcours! Verder heb je er de Maggic Forest. Hier vinden de kinderen meterslange touwen waar ze aan kunnen slingeren, kun je in Villa Fiasko leuke dingen ontdekken terwijl je over beweegbare trappen loopt en kun je met een boomstam zo het water in roetsjen! In de Troy Area welke buiten is, staat de gelijknamige achtbaan Troy. Je vindt hier ook de paarden van Ithaka en het schommelschip Scorpios. En dan hebben we nog de Magische Vallei. Hier kun je terecht voor de achtbaan Dwervelwind en de Djengu River, dit is een woeste wilde rivier. Neem dus droge kleding mee. ;-)

 

Halloween bij Toverland

Een aantal dagen van oktober is het Halloween bij Toverland. Het park is dan versierd en je waant je in echte halloween sferen! Wandel tussen de heksen, spinnenwebben en spinnen door. Tijdens de Halloween nights is Toverland langer geopend, je kunt dan dus nog langer genieten van alles wat er is! Door het park lopen verschillende Halloween karakters die jou heel graag aan het schrikken willen maken. Erg leuk om een keer mee te maken.

 


Toverland adres:

Toverlaan 2

5975 MR Sevenum

 

Telefoonnumer:

 077 467 7050

 

Email:

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.