Walibi korting 2023

Walibi korting

Ben je op zoek naar een Walibi korting, lees dan verder! Op deze pagina vind je alle Walibi kortingen die we konden vinden voor jou. Op deze manier hoef jij zelf niet het hele internet af te zoeken naar alle actuele kortingen. Wees slim, en vergelijk alle kortingen even met elkaar. Zo weet je zeker dat je de beste prijs hebt gepakt voor jou Walibi tickets. Hieronder staan alle manieren om korting te pakken op een rij. Voor sommige moet je even sparen, en weer andere tickets krijg je direct na betaling in je mailbox.

 Walibi korting 

Bij Actievandedag krijg je vaak 34% korting op je Walibi tickets.

 


Walibi tickets in de veiling

Waag nu een kans in de veiling van VakantieVeilingen!

 


21% korting Walibi

Blijf slapen in één van de hotels die in de buurt van Walibi liggen.

 


Walibi korting Postcodeloterij agenda

Als jij lid bent van de Postcodeloterij, dan krijg je elk jaar in november een agenda thuis gestuurd, welke bomvol met kortingen voor dagjes uit zit. Zo zit er ook een Walibi korting in. Je kunt nu een korting pakken van 20%, voor 4 personen. Op de bon die in de agenda zit, staat hoe je deze korting kunt gebruiken.

 

Walibi korting via kortingsites

Er zijn verschillende websites waar je regelmatig een leuke korting voor Walibi kunt vinden. Je kunt hierbij denken aan Groupon, Actievandedag en Social Deal. Als deze kortingen actief zijn, dan zie je dat bovenaan deze pagina bij de kortingen staan. Je krijgt deze tickets altijd na betaling direct binnen, ideaal dus als je last minute naar Walibi zou willen gaan. De kortingen die we hier zien, zien we vaak oplopen tot wel € 10,- per persoon. Zeker de moeite waard dus!

 

Walibi korting via supermarkten

Bij de supermarkten kun je soms sparen voor kortingen op dagjes weg, en hier zat Walibi ook vaak bij. Helaas zien we dat de Jumbo dit jaar geen korting heeft voor Walibi. Misschien komt de AH nog met een goede korting dit jaar, we houden het in de gaten voor je!

 

Walibi korting via de ANWB

Als je lid bent van de ANWB, kun je voor sommige pretparken leuke kortingen pakken. Helaas zien we dat Walibi op het moment van schrijven geen korting heeft bij de ANWB. Je zult dus even moeten kijken bij de andere kortingen die we gevonden hebben voor je.

 

Walibi korting via het inwisselen van je Air Miles

Als je Air Miles hebt gespaard, kun je korting krijgen op dagjes uit. Helaas zien we dat de hoeveelheid pretparken die hieraan meedoen niet groot is. Dit was wel altijd zo, dus we hopen dat hier binnenkort verandering in zal komen. Je kunt op dit moment dan ook geen Air Miles inwisselen voor een Walibi korting.

 

Gratis naar Walibi

Wil jij gratis naar Walibi? Dan kan dit alleen als je tickets hebt gewonnen, of als je nog geen 7 jaar bent. Kinderen tot 6 jaar mogen namelijk gratis naar binnen. Als je overnacht bij Walibi, dan krijg je onbeperkt gratis toegang tot het pretpark! Je mag dan zo vaak als je wilt in en uit lopen. Weet jij een manier om gratis naar Walibi te kunnen? Laat het ons weten!

 

Walibi korting door mee te gaan bieden

Er zijn momenteel twee websites waar jij regelmatig mee kunt bieden op tickets van Walibi. De korting die je dan krijgt, loopt maar zo op tot wel 70%, en is dus echt de moeite waard! Je moet er wel even rekening mee houden dat je vaak de administratiekosten moet betalen bovenop het bod dat je hebt uitgebracht. Het is dus slim om hier rekening mee te houden voordat je gaat bieden. Je kunt bieden bij VakantieVeilingen en Ticketveiling.

 

Walibi

Ben jij groot fan van achtbanen? Ben jij fan van een beetje spanning? Dan zit je bij Walibi goed! Hier kun je de hele dag door van de ene achtbaan in de andere achtbaan springen! Ook is er voor de kleine kinderen onder ons een wat minder spannend gedeelte, ook erg leuk. Je kunt Walibi dus bezoeken met het hele gezin, jong en oud! Even een leuk weetje voor de achtbaan fans onder ons: je vindt in dit park de Goliath, en dit is de snelste, langste en hoogste(46m) achtbaan van de Benelux! Met achtbanen als UNTAMED, Goliath en Lost Gravity is Walibi een park om hard te gaan, zoals ze altijd zo mooi zeggen. Wil jij het liever wat minder heftig? Dan zijn er nog 20 andere attracties die iets minder pittig zijn. Walibi is een perfect uitje om met de vriendengroep te doen. Ook is er elk jaar weer de Halloween Fright Nights, Durf jij het aan?! Let op: Walibi is niet het hele jaar geopend.

 

Halloween Fright Nights bij Walibi

De bekende Halloween Fright Nights zijn super spannend! Je loopt dan door het pretpark heen in het donker, en overal waar je kijkt zijn er dingen die eng zijn! Walibi is tijdens dit event helemaal versierd in Halloween sferen, en door het park lopen allemaal enge personages die jou bang willen maken. Let op, dit is soms echt heel eng! Bekijk het filmpje hieronder maar eens, deze is van het jaar 2021. Als jij van deze spanning houdt, dan is het ook leuk om te gaan eten bij de DINNER EXPERIENCE. Ben jij niet bang voor kettingzagen, enge figuren en het donker? Dan moet je hier geweest zijn!

 

Attracties voor kleine kinderen bij Walibi

Gaan jullie met kleine kinderen naar Walibi? Geen enkel probleem. Er is ook een deel welke prima geschikt is voor kleine kinderen. Zo kunnen ze heerlijk spelen in de speeltuinen, een rondje meerijden in de Fibi's Bubble Swirl of een rondje meerijden in de W.A.B. world tour. Er zijn op het moment van schrijven rond de 7 attracties bij Walibi welke prima geschikt zijn voor de kleintjes onder ons.

 

Wat kost een ticket voor Walibi?

Als je naar Walibi wilt gaan, kunnen we ons voorstellen dat je wilt weten wat een ticket kost. We gaan het je hier nu vertellen. De prijzen wisselen per dag. We zien dat de prijzen tussen de € 30,- en de €35,- liggen. Dit is de prijs zonder korting! Er is altijd eigenlijk wel een korting te krijgen, vergeet deze dus niet te claimen!

 

Blijven slapen bij Walibi

Kun jij maar geen genoeg krijgen van alle achtbanen en andere attracties van Walibi? Dan kun je blijven slapen bij Walibi Village. Je loopt dan zo het pretpark in en kunt zo vaak per dag in en uit het park lopen als je zou willen. Er zijn verschillende soorten huisjes waar je uit kunt kiezen als je blijft slapen bij Walibi. Je kunt kiezen uit een 4, 7,8 of 16 persoons huisje. Je kunt dus ook met een grote groep blijven slapen! Je kunt al blijven slapen vanaf 1 nacht. Er staan 142 bungalows op Walibi Village, maar wacht niet te lang met boeken. Ze zijn erg populair!

 


Walibi adres

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

 

Phone:

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.